Pagube uriașe pentru Dorian Popa la noua locuință. Artistul va avea parte de ghinion

+3 click pentru
galerie

Pagube uriașe pentru Dorian Popa la noua locuință. Artistul va avea parte de ghinion © arhiva

Dorian Popa se pregătește ca în curând să se mute în locuința pentru care a muncit foarte mult în ultimii ani. Artistul este pe ultima sută de metri cu amenajarea, însă ghinionele se țin lanț de acesta și se pare că îl vor mai urmări mult timp de acum înainte. Oglinda de lux din baia amenajată în stil propriu s-a spart. 

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiși de la noi și nu este de mirere că și-a construit o vilă imensă în afara Bucureștiu, dar fiind faptul că anual are zeci de concerte și nu refuză nici o oferă atunci când vine vorba despre evenimentele la care este invitat. Timp de câtiva ani artistul și-a construit casa mult visată, o locuință cu trei etaje, dar și cu o pisicină ce urmează să fie finalizată. 

Bineînțeles, costurile sunt uriașe și ajung la aproximativ 300.000 de euro, însă Dorian are mare grijă să nu-i lipsească nimic și să-și îndeplinească toate dorințele. Baia reprezintă o încăpere foarte importantă pentru cântăreț, iar acesta a amenajat-o în cel mai luxos mod posibil, cu oglinzi uriașe ce au costat destul de mult. 

Ei bine, după ce în urmă cu ceva timp a fost furat de muncitori, aceștia luând banii și nemaivenind să-și facă treaba, acum a avut parte de alte probleme: oglinda uriașă din baie a fost spartă în timpul mutatului mobilei. Fară a sta pe gânduri, Dorian Popa și-a comandat imediat o altă oglindă, dar acesta afirmă că nu a avut tocmai o stare bună atunci când a aflat de incidentul produs.

Chiar dacă o nouă oglindă o să sosească în curând, conform superstițiilor populare atunci când este spartă o oglindă vor exista șapte ani de ghinion. Rămâne de văzut cum va fi următoarea perioadă pentru Dorian Popa, însă artistul este mereu cu zâmbetul pe buze și optimist și cu siguranță va trada orice problemă apărută în viața sa cu foarte multă energie pozitivă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro