După un an de muncă, Dorian Popa se pregătește să plece în vacanță. Destinația costă mii de euro

+3 click pentru
galerie

După un an de muncă, Dorian Popa se pregătește să plece în vacanță. Destinația costă mii de euro © arhiva

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați bărbați din showbiz-ul românesc. Acesta este prezent de fiecare dată cu multă energie pozitivă și niciodată nu spune nu niciunei provocări. După un an în care a muncit din greu, vedeta urmează să plece în vacanță.

Dorian Popa a muncit din greu tot anul pentru a-și îndeplini multe vise, însă a venit momentul în care artistul să-și ia o vacanță. În ultima vreme cântărețul a fost mai tot timpul prezent pe șantier la vila de lux pe care și-o construiește și și-a ținut fanii mereu la curent cu stadiul în care se află locuința lui visată. Spre finalul lui 2019 artistul și-a amenajat deja mai multe camere din vila de sute de mii de euro, dar momentan nu s-a mutat în ea. 

Fiind apreciat de sute de mii de persoane, Dorian Popa este prezent mereu pe conturile sale de socializare acolo unde le poveștește fanilor tot ce se întâmplă în viața sa. Cântărețul le-a mărturistit celor care îl urmăresc că urmează să plece într-o vacanță, iar pe ultima sută de metri pregătește materile pentru ca aceștia să aibă la ce să se uite. 

Artistul le-a spus admiratorilor și destinația pe care a ales-o pentru acest an. Este vorba despre Dubai, una dintre cele mai bogate orașe din lume. Nu-i de mirare că tânărul a ales destinația luxoasă, dat fiind faptul că tot anul are zeci de concerte de unde scoate mii de euro, dar și alte surse de venit ce îi umple conturile pe fiecare lună. 

Cu siguranță Dorian va pleca în vacanță alături de iubita sa și așa cum îl știm cu toții, va fi prezent mult timp pe conturile sale de socializare pentru a-și ține fanii la curent cu toate noutățile din escapada luxoasă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro