Dorian Popa îşi face vilă de 300.000 de euro. Viitorul cuibuşor de nebunii al artistului se învârte după soare / VIDEO

Dorian Popa îşi face vilă de 300.000 de euro. Viitorul cuibuşor de nebunii al artistului se învârte după soare / VIDEO © Captură

Şi-a construit o casă de lux, iar pentru asta a cheltuit o avere. Cu 300.000 de euro, Dorian Popa a reuşit să îşi îndeplinească cel mai frumos vis. Iar în cuibuşorul de nebunii, vedeta va locui împreună cu iubita sa, Claudia. Însă cum arată palatul lui Dorian, vă prezentăm în continuare, pentru că reporterul special de la Acces Direct, Dima Trofim, i-a făcut celebrului artist o vizită supriză.

Dorian Popa a investit o avere în vila de lux în care se va muta, însă fiecare ban a meritat. Totul a ieşit până acum exact aşa cum acesta şi-a dorit. În plus, Dorian Popa are şi piscină, care a costat o mică avere, nu mai puţin de 50 de mii de euro. Dar să nu credeţi că totul a fost doar lapte şi miere pentru că artistul a fost ţepuit cu 10.000 de euro de către un constructor.

Casa lui Dorian Popa este compartimentată în spaţii mari, având doar două camere şi un living imens, garajul are 40 de metri pătraţi, iar pe terasă vrea să îşi pună un jacuzzi de 8 mii de euro. Mansarda casei o să fie atelierul iubitei lui şi i-a făcut intrare separată. De asemenea, Dorian Popa a gândit casa cu două băi mari, una pentru el şi una pentru iubita sa.

"Voi avea şi piscină. Vreau o casă care să semene foarte mult cu Grecia, cu alb, sunt obsedat de alb. Am multe lumini, pentru că am vrut să fie cât mai luminat", a spus Dorian Popa la Acces Direct.

În plus, Dorian Popa spune că a luat decizia să-şi facă casă pentru că a fost refuzat de bancă când a vrut să-şi facă un credit Prima Casa. Dar, chiar dacă Dorian Popa este obligat să scoată din conturi o adevărată avere, în final tot ceea ce contează este faptul că acesta îşi vede visul cu ochii şi că în curând se va putea muta în cuibuşorul lui.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro