Dorian Popa nu se lasă cu una cu două. Cântărețul și-a schimbat din nou culoarea mașinii. Ce a ales de data aceasta

+3 click pentru
galerie

Dorian Popa nu se lasă cu una cu două. Cântărețul și-a schimbat din nou culoarea mașinii. Ce a ales de data aceasta © instagram

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi. Artistul are o mare pasiune pentru mașina lui, așa că se plictisește destul de repede de culoarea acesteia. De data aceasta a ales o culoare mai specială pentru bolidul de lux. 

Dorian Popa este un artist foarte activ pe conturile sale de socializare, dar și pe canalul său de Youtube acolo unde postează în fiecare zi un episod din ceea ce face în viața obișnuită. Fie că e pe scenă sau are treabă prin oraș, cântărețul își ține fanii la curent cu tot ce face. Artistul e foarte pasionat de mașini și în special de bolidul de lux pe care îl deține. Tânărul schimbă destul de des culoarea mașinii, iar acum a venit un alt moment în care s-a decis să facă acest lucru. A ales să o vopsească într-un negru foarte puternic, iar acum mașina de zeci de mii de euro nu are cum să nu fie observată pe străzi. Este complet neagră și cu siguranță va atrage ochii tuturor iubitorilor de autotursime, dar mai ales a celor ce îl urmăresc pe cântăreț. Viața acestuia este făcută publică, iar admiratorii știu totul despre el. De la iubita până la adresa unde locuiește, mașina pe care o are sau apropiații cu care petrece o mare parte din timpul său. 

Cât l-a costat pe Dorian Popa terenul și construcția casei sale

Dorian Popa a povesit mereu despre casa pe care s-a apucat, de ceva timp, să o ridice. Artistul a mărturisit că merge pe stilul minimalist și că își dorește un televizor de 2 metri, piscină încălzită, o curte mică dar cochetă și Dorian chiar a spus cât anume l-a costat toată afacerea. 

Cu 50.000 de euro, acesta a cumpărat terenul și și-a ridicat și casa. Visul lui mai are foate puțin până când se va îndeplini și arde de nerăbdare. Acum, din cauza problemelor pe care le-a avut cu muncitorii, Dorian Popa este mult mai atent. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro