Ce-ai făcut, Johnule? Dorian Popa, probleme cu construcția casei, după ce muncitorii au fugit cu banii

+3 click pentru
galerie

Ce-ai făcut, Johnule? Dorian Popa, probleme cu construcția casei, după ce muncitorii au fugit cu banii © Instagram

Acum ceva timp, Dorian Popa s-a apucat să construiască o vilă de lux în care urmează să se mute cu frumoasa lui iubită, Claudia. Cum socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg, artistul s-a lovit de o problemă extrem de mare: muncitorii lui au fugit cu banii!

Dorian Popa a întâmpinat anumite dificultăți după ce a mărturisit că s-a apucat de construirea unei vole de lux. Într-un interviu acordat pentru viva.ro, artistul a povestit că muncitorii lui au fugit cu banii, așa că finalizarea casei a fost un pic amânată. Cu toate acestea, optimist mereu și plin de viață, Dorian nu se lasă așa, cu una, cu două și mai are foarte puțin pânî ce își va vedea visul realizat. 

„Dacă muncitorii mei nu mai fug în lume cu bănuții și alte intemperii de genul ăsta, eu sper ca în septembrie să fiu gata cu casa. Din câte am auzit la meteo, vremea caldă va ține undeva până în octombrie, iar piscina mea va fi încălzită – vă anunț de pe acum că muncesc și pentru asta” a spus Dorian Popa, pentru viva.ro. 

Cât l-a costat pe Dorian Popa terenul și construcția casei sale

Dorian Popa este unul dintre cei mai deschiși artiști de la noi, așa că mereu le-a povestit fanilor săi câte ceva despre casa pe care s-a apucat, de ceva timp, să o ridice. Artistul a mărturisit că merge pe stilul minimalist și că își dorește un televizor de 2 metri, piscină încălzită, o curte mică dar cochetă și Dorian chiar a spus cât anume l-a costat toată afacerea. 

Cu 50.000 de euro, acesta a cumpărat terenul și și-a ridicat și casa. Visul lui mai are foate puțin până când se va îndeplini și arde de nerăbdare. Acum, din cauza problemelor pe care le-a avut cu muncitorii, Dorian Popa este mult mai atent. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro