Dorian Popa muncește din greu, pentru a-și vedea visul împlinit! În ce stadiu este casa ăn care urmează să se mute

+4 click pentru
galerie

Dorian Popa muncește din greu, pentru a-și vedea visul împlinit! În ce stadiu este casa ăn care urmează să se mute © Instagram

Idolul femeilor din România nu face figuri când este vorba despre investiţia lui. Dorian Popa muncește din greu pentru a finaliza lucrările la casa luxoasă în care se va muta alături de iubita lui, focoasa Claudia.

Pentru că lui Dorian Popa îi place foarte mult să-și țină fanii la curent cu tot ceea ce face, artistul a postat pe Instagram-ul său câteva fotografii din casa de lux în care urmează să se mute și le-a povestit acestora cum decurg lucrările. 

„Idei frumoase, cu băieți harnici. Băncuță de duș! Bine, mă băieți, bineee! Hâtz Johnule, am făcut și trotuarul, am făcut și canalizarea, acolo o să vină cu 2 coloane așa, pac, șepcuța de la intrarea în casă, respectiv curtea” a spus Dorian Popa, pe Instagram. 

”Eu merg pe stilul minimalist. Vreau un telezivor de 2 metri. M-am mutat aici pentru că aici îmi permit. Cu o investiție de aproape 50.000 de euro mi-am cumpărat teren și mi-am ridicat casa”, a declarat Dorian Popa pentru ”Xtra Night Show”, în urmă cu ceva timp. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro