Dorian Popa muncește din greu, pentru a-și vedea visul împlinit! În ce stadiu este casa ăn care urmează să se mute

+4 click pentru
galerie

Dorian Popa muncește din greu, pentru a-și vedea visul împlinit! În ce stadiu este casa ăn care urmează să se mute © Instagram

Idolul femeilor din România nu face figuri când este vorba despre investiţia lui. Dorian Popa muncește din greu pentru a finaliza lucrările la casa luxoasă în care se va muta alături de iubita lui, focoasa Claudia.

Pentru că lui Dorian Popa îi place foarte mult să-și țină fanii la curent cu tot ceea ce face, artistul a postat pe Instagram-ul său câteva fotografii din casa de lux în care urmează să se mute și le-a povestit acestora cum decurg lucrările. 

„Idei frumoase, cu băieți harnici. Băncuță de duș! Bine, mă băieți, bineee! Hâtz Johnule, am făcut și trotuarul, am făcut și canalizarea, acolo o să vină cu 2 coloane așa, pac, șepcuța de la intrarea în casă, respectiv curtea” a spus Dorian Popa, pe Instagram. 

”Eu merg pe stilul minimalist. Vreau un telezivor de 2 metri. M-am mutat aici pentru că aici îmi permit. Cu o investiție de aproape 50.000 de euro mi-am cumpărat teren și mi-am ridicat casa”, a declarat Dorian Popa pentru ”Xtra Night Show”, în urmă cu ceva timp. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest