A muncit din greu pentru a-și ridica o casă, iar acum și-a spart singur geamurile! Doriane, ce-ai făcut?

+3 click pentru
galerie

A muncit din greu pentru a-și ridica o casă, iar acum și-a spart singur geamurile! Doriane, ce-ai făcut? © captură Youtube

Dorian Popa este omul care face milioane nu doar din concerte, ci și din Youtube. Extrem de sigur pe forțele proprii, artistul s-a apucat de la 0 cu construirea locuinței pe care urmează să o împartă cu iubita lui, focoasa Babs. 

A avut probleme grave după ce s-a apucat de construirea casei visurilor sale, dar le-a depășit pe toate cu brio. I-au plecat muncitorii cu banii pe care îi primiseră de la el, dar a avut puterea să o ia de la capăt de fiecare dată, mult mai puternic și să lupte pentru finalizarea proiectului său de suflet. Nu v-ați prins despre cine este vorba? Despre Dorian Popa. 

Într-un vlog postat pe contul lui de Youtube, acolo unde îi place să-și țină fanii la curent cu activitățile sale, Dorian Popa a făcut un lucru nebunesc. Pentru că a pus unele geamuri la casă și nu i-au convenit, Dorian Popa nu a stat prea mult pe gânduri și ce credeți? Le-a schimbat imediat! Mai mult, pe cele vechi le-a distrus personal, aruncându-le și spărgându-le, pentru distracție. Mai mult, întregul moment amuzant a fost împărtășit cu fanii lui. 

„Ăla este geamul...ăsta merge acum la gunoi? Stai așa, Johnule, că eu îl arunc! Trebuie cu mănuși? Ăsta este geamul spart. Stai așa, tată, îl facem pe burtă, hai! Am scăpat de un geam spart, Johnule!” a spus Dorian Popa, extrem de amuzat de situație. 

Dorian Popa a construit singur casa visurilor sale

Ceea ce pentru mulți părea doar un proiect care va dura ani de zile, pentru Dorian Popa a fost o adevărată provocare. Artistul a construit de la 0 o casă superbă, cu etaj și piscină în curte, pentru el și iubita lui, Babs. Deși a întâmpinat probleme, artistul este aproape de a-și vedea visul realizat și nu mai durează mult până ce acest lucru se va concretiza. 

„Wow, sfârșitul este aproape! Mult a fost, puțin a rămas! Mulțumim, Doamne, pentru tot!” a mai spus Dorian Popa, în vlog. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro