Ce studii are Gabriela Cristea. Nu o să ghiceşti niciodată ce liceu a terminat celebra moderatoare de la Antena Stars!

+4 click pentru
galerie

Ce studii are Gabriela Cristea. Nu o să ghiceşti niciodată ce liceu a terminat celebra moderatoare de la Antena Stars! © Instagram.com

Gabriela Cristea, frumoasa moderatoare a emisiunii „Like a star”, de la Antena Stars este extrem de iubită de fanii săi. Are o viață la care alte femei doar visează, este fericită și împlinită și mereu deschisă cu oamenii care o urmăresc pe rețelele de socializare. 

Cu siguranță fanii Gabrielei Cristea sunt extrem de fericiți atunci când vedeta postează pe conturile sale de Instagram și Facebook diverse detalii din viața personală, dar, aceștia fiind extrem de curioși, și-au dorit, măcar o dată, să afle ce studii are frumoasa moderatoare de la Antena Stars. 

Ce studii are Gabriela Cristea

Ei bine, vă spunem noi! Gabriela Cristea a absolvit în anul 1993 Liceul de Coregrafie nr 1 din București. Asta nu este tot! Gabriela Cristea și-a ales și o facultate destul de grea, pe care a absolvit-o cu brio.

Mai exact, frumoasa moderatoare a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA și s-a specializat pe Comunicare neurolingvistică – Facultatea de Sociologie și Comunicare diplomatică pe lângă Ministerul Afacerilor Externe.

Gabriela Cristea a debutat în televiziune în anul 1994, atunci când a fost prezentator al marelui concurs de muzică Eurovision. Mai departe, celebra moderatoare de la Antena Stars a prezentat diverse emisiuni și a cochetat și cu știrile sportive, prezentându-le o bună perioadă de timp, între anii 2000-2005.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro