Ce studii are Mihaela Rădulescu. Nu te-ai fi gândit la așa ceva!

+4 click pentru
galerie

Ce studii are Mihaela Rădulescu. Nu te-ai fi gândit la așa ceva! © Instagram.com

Mihaela Rădulescu este și a fost întotdeauna una dintre cele mai sexy prezențe din showbizul românesc. A încasat sume frumușele din televiziune, dar și din numeroase contracte ale cărei imagine a fost. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu ce studii are, cu adevărat, Mihaela Rădulescu.

Ceea de nu multă lume știa despre Mihaela Rădulescu este legat de studiile vedetei. Adevărul este că Mihaela Rădulescu nu are studii superioare și vă vom spune imediat și de ce!

Diva de Monaco a început, pe rând, 4 facultăți, însă nu a reușit să termine niciuna dintre ele. Vedeta a finalizat trei ani la Academia de Educație Fizică și Sport, doar doi ani la Fifologie, un an la psihologie și alți trei de regie la Universitatea Hyperion, informează capital.ro. 

Deci, până la urmă, Mihaela Rădulescu nu are studii superioare, dar acest lucru nu a împiedicat-o să câștige sume frumușele de bani, de-a lungul timpului. 

Care a fost primul job al Mihaelei Rădulescu

Deși nimeni nu se gândea la acest lucru, Mihaela Rădulescu a avut un prim job cu totul neobișnuit. Potrivit sursei citate, vedeta și-a câștigat primii bani fiind...șofer de taxi! 

Ce spune Mihaela Rădulescu despre primul bărbat cu care a făcut amor

Mihaela Rădulescu a avut un mesaj extrem de tranșant pentru primul bărbat cu care a întreținut relații amoroase. Vedeta susține că acesta nu era deloc priceput, iar experiența a fost cum nu se poate mai neplăcută. 

 „Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării” a declarat Mihaela Rădulescu, pentru revista Tango. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro