Ce studii avea Denisa Răducu! Ar fi urmat cu totul altă meserie dacă se lăsa de cântat

+3 click pentru
galerie

Ce studii avea Denisa Răducu! Ar fi urmat cu totul altă meserie dacă se lăsa de cântat © www.spynews.ro

Chiar dacă reușea întotdeauna să-i încânte pe oameni cu vocea ei, Denisa Răducu avea alte planuri atunci când era doar un copil. După ce s-a mutat de la Ștefănești la București, regretata artistă a considerat că pe lângă muzică, ar trebui să mai facă ceva, așadar s-a înscris la o facultate pe care a și terminat-o.

Denisa Răducu a urmat cursurile unei universități private, a obținut și diploma de licență, dar nu a profesat niciodată. Cunoscuta cântăreață își făcuse deja alte planuri, însă a vrut să se bazeze pe ceva, în cazul în care nu va mai putea cânta. 

"Ea tot timpul era îndrăgostită de muzică. Denisa a făcut totul cu şi din dragoste. A vrut însă să aibă şi studii superioare şi a terminat Facultatea de Drept. Nu ştiu dacă la un moment dat s-a gândit să şi profeseze în domeniul ăsta şi nici nu am discutat ce va face peste 20 de ani.

Visul ei era să-şi întemeieze o familie, să ia o pauză dacă venea un copil, dar niciodată nu voia să renunţe la muzică", a povestit Adelina, sora Denisei Răducu în urmă cu câțiva ani.

Nu i-a fost deloc ușor să meargă și la cursuri și să și cânte, însă a făcut față situațiilor. Denisa Răducu povestea în vremea respectivă că îi este greu, dar nu imposibil. Auzise despre cazuri în care cântăreți au rămas fără voce și au avut nevoie de o alternativă. Cu acest gând, a făcut față situațiilor. 

"Mă duc la şcoală, deşi acum este puţin mai greu cu timpul că trebuie să fac loc în program şi pentru înregistrări şi concerte. Mă bucur că m-am mutat la Bucureşti că pot merge şi la un liceu mai bun şi mai târziu la facultate. Vreau să am şi o diplomă că nu pot risca să mă bazez numai pe muzică. Am citit cazuri de cântăreţi care au rămas fără voce, aşa că trebuie să am şi o variantă de rezervă", spunea Denisa Răducu.

Din păcate, totul s-a oprit mult prea devreme pentru Denisa Răducu! Cunoscuta cântăreață a murit la vârsta de 27 de ani, pe data de 23 iulie 2017, după ce s-a luptat timp de câteva luni cu o boală grea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro