Secretul pe care Denisa Răducu l-a ținut ascuns timp de 10 ani. Tatăl artistei a spus totul, cu ochii în lacrimi: „A ținut să le păstreze tot timpul”

+3 click pentru
galerie

Secretul pe care Denisa Răducu l-a ținut ascuns timp de 10 ani. Tatăl artistei a spus totul, cu ochii în lacrimi: „A ținut să le păstreze tot timpul” © arhivă

Anii de când Denisa Răducu a murit tot trec, însă apropiații nu o pot uita și se roagă, în fiecare zi, pentru sufletul ei. Regretata artistă a ținut un secret neașteptat, timp de zece ani. Avea câteva obiecte la care nu renunța niciodată, iar unul dintre ele se află chiar la mormântul ei.

Sufletul tatălui Denisei Răducu va plânge până în ultima clipă după regretata artistă, care s-a stins mult prea devreme. La mormântul acesteia s-au adunat o mulțime de oameni care au adus lucruri pentru Denisa, începând de la flori, lumânări, dar și fotografii cu aceasta și multe lacrimi vărsate. 

Tatăl Denisei Răducu, Emilian Răducu a mărturisit că la mormântul artistei a fost dus și unul dintre lucrurile pe care regretata artistă le-a iubit cel mai mult. Mai exact, este vorba despre un ursuleț de pluș pe care aceasta l-ar fi primit din partea părinților, la una dintre aniversările sale.  Pentru Antena Stars, Emilian Răducu a povestit și care sunt lucrurile pe care Denisa le-a iubit cel mai mult, dar și ce s-a întâmplat cu ele, acum. 

„Erau lucruri pe care le iubea ea, erau de aici de la casa părintească unde s-a născut și ținea la lucrurile astea: și pernele și ursulețul și lucrurile de care mi-ați amintit dumneavoastră. Erau niște perne cusute de mână, se obișnuia înainte de femeile bătrâne” a spus tatăl Denisei, Emilian Răducu, pentru Antena Stars. 

Ursulețul de pluș preferat al Denisei, la mormântul artistei

Tatăl Denisei Răducu a mai mărturisit la Antena Stars că ursulețul de pluș preferat al fiicei sale a fost adus și el la mormântul acesteia. De asemenea, acesta a mai povestit că în fiecare zi merge la mormântul Denisei, pentru a aprinde o lumânare și pentru a-i spune fiicei sale că niciodată nu a uitat-o și nici nu o va uita. 

„Erau multe lucruri aici la noi la țară. Acum , vă dați seama, creșteam altfel. Deci ea și-a mobilat acolo cu ce a vrut ea și și-a dorit ea. Dar erau niște perne pe care ea a ținut să le păstreze tot timpul. Este un ursuleț mai măricel așa un pic, care este la vitrină la mormântul ei. Pe acela îl primise cadou de la noi, la o onomastică de-ale ei. A fost un doliu pe care l-am avut aici la casa părintească și un doliu dus la București și vecinii de acolo au spus că ar fi indicat să-l luăm și să-l punem tot aici la casă, așa am făcut...amândouă sunt înrămate, puse aici la casa părintească. Avem și o placă din marmură...un lucru puțin mai deosebit în amintirea Denisei. În fiecare zi mergem la mormântul ei” a mai spus Emilian Răducu, la Antena Stars. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro