Ce s-a întâmplat cu hainele și bijuteriile Denisei Răducu, după ce manelista a murit. A cerut totul cu limbă de moarte

+3 click pentru
galerie

Ce s-a întâmplat cu hainele și bijuteriile Denisei Răducu, după ce manelista a murit. A cerut totul cu limbă de moarte © Arhiva

Au trecut mai bine de doi ani de când Denisa Răducu s-a stins din viață fulgerător, la doar 27 de ani. Artist a lăsat în urma ei numai durere și suferință și un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o și apreciat-o.

Multă lume s-a întrebat ce s-a întâmplat cu bunurile artistei după ce Denisa a murit. Cert este faptul că manelista era o persoană foarte credincioasă în timpul vieții și nu de puține ori a făcut gesturi caritabile. Așa a procedat și cu puțin timp înainte să se stingă, atunci când le-a spus apropiaților, cu limbă de moarte, ca o parte din bijuteriile și haine sale să fie donate unor fete sărmane din Ștefănești, locul unde Denisa Răducu s-a născut și a fost și înmormântată.

Totodată, în cazul bijuteriilor mai valoroase, acestea au fost împărțite între sora ei și buna ei prietenă, după ce Denisa s-a stins din viață, pe 23 iulie 2017.

Tatăl Denisei a luat o decizie importantă

Emilian Răducu nu a vrut să audă de doliul care trebuia pus pe casă, atunci când Denisa a murit. Într-un final l-a prins pe peretele casei, iar acum, la doi ai de la drama care s-a abătut în familia lor, a crezut că este de cuviință să așeze doliul într-o ramă, în casă, pentru a-l păstra cât mai mult timp

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro