Secret ținut timp de zece ani! Obiectele la care Denisa Răducu nu a renunțat niciodată de când plecase din casa părintească

+3 click pentru
galerie

Secret ținut timp de zece ani! Obiectele la care Denisa Răducu nu a renunțat niciodată de când plecase din casa părintească © www.spynews.ro

Anii de când Denisa Răducu a murit tot trec, însă apropiații nu o pot uita și se roagă în fiecare zi pentru sufletul ei. Regretata artistă a ținut un secret neașteptat timp de zece ani. Avea câteva obiecte la care nu renunța niciodată, după ce a plecat din casa părintească de la Ștefănești.

Atunci când Denisa Răducu a părăsit satul natal a luat cu ea câteva lucruri foarte importante. Nu s-a despărțit de ele niciodată și au rămas în casa ei chiar și acum. Doar unul dintre ele a fost pus pe mormântul ei, însă, se spunea la un moment dat că a fost furat.

Denisa Răducu a luat din casa părintească două perne pe care i le făcuse bunica ei, dar și un ursuleț de pluș. Le-a păstrat în noua ei casă tot timpul. Într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, regretata artistă vorbea despre acest mic secret al ei.

"Dar să nu scrii asta, că apoi poate nu mai sunt luată în serios la concerte. O să zică lumea că sunt un copil! Astea le-a făcut bunica atunci când a aflat că mă mut la Bucureşti", i-a spus Denisa Răducu unui jurnalist. 

Bunica Denisei, cea care îi făcuse cele două perne, a fost devastată de durere atunci când artista s-a stins din viață. 

În continuare, bunica Denisei Răducu merge des la cimitir, acolo unde este mormântul regretatei cântărețe.

Din păcate, Denisa Răducu a murit pe data de 23 iulie 2017, după câteva luni de luptă cu boala grea cu care fusese diagnosticată. Familia vedetei a fost și este în continuare devastată de pierderea suferită. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro