O nouă tragedie în familia Denisei Răducu! Bunica artistei plânge încontinuu

+3 click pentru
galerie

Denisa © arhiva

Au trecut doar şase luni de când Denisa Răducu nu mai este printre noi, iar familia acesteia o plânge şi merge zilnic la mormântul iubitei artiste.

Din nefericire, tragediile par să se abată asupra rudelor Denisei, iar tatăl și bunica acesteia trec prin momente grele, bătrâna având mari probleme de sănătate. 

CITEŞTE ŞI FOTO / Admiratorii Denisei Răducu, gest înduioşător! Ce semn de apreciere i-au dedicat cântăreţei

Cei doi locuiesc împreună într-o casă aflată chiar lângă cimitirul unde a fost înmormântată cântăreaţa. Bunica Denisei plânge încontinuu de când aceasta a murit şi a mărturisit că este extrem de bolnavă, nu mai vede şi nici nu mai aude, iar bătrâneţea este grea pentru ea. Aceasta a mai mărturisit că în ciuda stării sale de sănătate merge zilnic la mormântul nepoatei sale, care ar fi trebui să fie gata, dar oamenii care au încasat banii nu au mai finalizat lucrarea.

CITEŞTE ŞI Rudele Denisei Răducu i-au împlinit cel mai mare vis al vedetei la șase luni de la moarte! Ce s-a întâmplat, de curând, la Ștefănești / Exclusiv

Sărbătorile au fost tare grele pentru bâtrână, dar şi pentru tatăl Denisei Răducu, care, în noaptea dintre ani, a mers în cimitir să fie aproape de fiica sa.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro