Cea mai mare frică a Annei Lesko în privința copilului. Vedeta încearcă să-l protejeze pe cel mic

+3 click pentru
galerie

Cea mai mare frică a Annei Lesko în privința copilului. Vedeta încearcă să-l protejeze pe cel mic © captura foto

Pe cât de sexy și nonconformistă e Anna Lesko, pe atât de implicată e în educația fiului său. Vedeta încearcă pe cât de mult posibil să-i creeze un trăi decent celui mic, însă ca orice părinte are și foarte multe frici când vine vorba de viitorul său.

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy vedete de la noi, însă asupru criticată și judecată de către fani atunci când vine vorba despre fotografiile obraznice pe care le postează pe contul său de socializare. De mai multe ori a fost surprinsă în ipostaze demne de filmele pentru adulți în preajma fiului său, iar pentru acest lucru nu a scăpat neobservată.

Invitată în platoul Răi da Buni, Anna Lesko a mărturisit că nu ține cont de gurile rele deoarece ea îi da o educație foarte bună celui mic și încearcă pe cât posibil că aceasta să aibă un viitor cât mai frumos și să nu ducă lipsă de nimic. 

Întrebată de Mihai Morar dacă are  vreo frică în privința băiețelului ei, Anna Lesko a spus că îi este mare teamă de cum o meargă societatea în anii următori și cum vor putea copiii să se dezvolte frumos și să aibă un viitor bun. 

”O frică care s-a așternut în ultima perioadă e faptul că realizez că societatea nu le conferă multe copiilor, viitorul mi se pare că e sugrumat cu mâini reci”, a spus vedeta în direct la Antena Stars.

S-a mutat în casă nouă

Anna Lesko a decis că este momentul să se mute într-o casă nouă, iar totul s-a întâmplat foarte rapid, însă pentru că își dorește că totul să fie conform preferințelor sale, Anna Lesko şi-a transformat noua casă într-un adevărat şantier. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro