Cea mai mare temere a Ioanei Grama: „A fost o situaţie foarte nasolă, au început oamenii să plângă”

+3 click pentru
galerie

Cea mai mare temere a Ioanei Grama: „A fost o situaţie foarte nasolă, au început oamenii să plângă” © arhiva

Ioana Grama se bucură de un real succes pe plan profesional, dar și pe plan sentimental. Vedeta va deveni în curând mamică, iar acum trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. În ciuda faptului că soțul său este pilot, vedeta are o mare frică de zborul cu avionul. 

Cunoscuta bloggeriță are o mare temere de zborul cu avionul, iar asta a început în urmă cu doar câtiva ani atunci când a întâmpinat o situație ce i-ar fi pus viața în pericol. Vedeta și-ar fi dorit să fie stewardesă, însă visul acesteia s-a spulberat desul de rapid: „Da, îmi doream să fiu stewardesă, am realizat mai târziu, după câtiva ani. Eu am zburat foarte mult, deja aveam perioade în care zburam de 4 ori pe lună. Niciodată n-am avut probleme cu zborul. Până odată când mi s-a întâmplat ceva oribil zic eu, adică a fost o situație foarte nasolă, au început oamenii să plângă pe avion, era să cădem, nu se putea ateriza la Bucuresti și a aterizat de urgență la Constanta. A încercat de 3 ori și a durat 20 de minute, iar în alea 20 de minute avionul cadea[...] Oribil! De atunci am frică de zbor şi l-am cunoscut pe Alex care e pilot”, a spus tânăra pentru Acces Direct. 

Ioana Grama și-a pierdut sora

Ioana Grama a trecut prin clipe grele în urmă cu 14 ani. Sora sa s-a stins din viață într-un accident de mașină, iar imediat după înmormântarea acesteia, cealaltă sora a anunțat că este însărcinată. Asta a adus în familie o rază de soare după pierderea suferită.

"Am avut două surori, dar una a murit într-un accident de maşină. A murit acum 14 ani. Când a murit sora mea, cealaltă soră, Claudia, a aflat că e însărcinată. Chiar după înmormântare. Când Dumnezeu ia o viaţă, dă alta.... Se fac 14 ani de la moartea surorii mele, în februarie. N-ai cum să treci peste chestia asta. Nu e nimic care să te facă să uiţi, dar odată cu trecerea timpului, te gândeşti altfel la situaţie", a mai spus celebra bloggeriță.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro