Ce-i asta, fă? Ana Morodan, ceremonie neobişnuită de curățare energetică / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ce-i asta, fă? Ana Morodan, ceremonie neobişnuită de curățare energetică / VIDEO © Instagram

Ca orice contesă care se respectă, Ana Morodan îşi nimiceşte duşmanii, prin ritualuri numai de ea ştiute! Diva noastră şi-a tras costumul de leopard şi a trecut la atac! Vedem imagini fabuloase cu celebra influenceriţă, în acţiune, dar şi care este ceremonia secretă la care sunt supuşi angajaţii...dacă vor să mai aibă viaţă cu ea!

Imaginile pe care tocmai le-aţi văzut fac parte din ritualul de nimicire a duşmanilor Anei Morodan!

Ca o Contesă care se respectă, Ana Morodan nu lasă pe nimeni şi nimic să îi tulbure "apele". Astfel vedeta s-a pregătit şi a început ceremonia prin care distruge orice îi stă în cale.

"Fac şi cerc în jurul meu să nu mai intre niciun vibe rău", explică Ana Morodan.

Dar nu vă gândiţi că Ana Morodan poate scăpa de duşmani aşa oricum, nici vorbă. Vedeta s-a pregătit temeinic înainte. Şi-a tras un body leopard pe ea, care îi lăsa la vedere picioarele.

Pe lângă costumul extrem de sexy, Contesa Digitală a purtat o pereche de cizme foarte înalte, cu acelaşi print de leopard precum costumul. Înarmată cu un cristal în formă de pumnal, Ana Morodan a început ritualul.

"Încărcăturile energetice negative care s-au creat în jurul meu în ultima perioadă. Fac şi cerc în jurul meu să nu mai intre niciun vibe rău", a mai spus Contesa Digitală, potrivit Antena Stars.

Şi, ca orice ritual de curăţare şi purificare, acestă ceremonie este secretă...  

După ce a scăpat de energiile negative din jurul ei, Ana Morodan nu putea să-i lase pe cei dragi să se confrunte singuri cu acestea.. astfel că a avut ea grijă să le nimicească pe toate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro