"Hai fă, să Trăim!" Ana Morodan a împlinit 35 de ani

+5 click pentru
galerie

"Hai fă, să Trăim!" Ana Morodan a împlinit 35 de ani © Instagram

Excentrica Ana Morodan a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 35 de ani! Blondina a ţinut să transmită fanilor unul dintre mesajele de suflet, pe care l-a primit de la persoane speciale din viaţa ei.

Cine nu o cunoaşte pe Ana Morodan, "nu fă"? Blondina a devenit consacrată după ce a participat la show-ul "Asia Express", făcând senzaţii în rândul concurenţilor. Este o prezenţă plăcută de fiecare dată şi nu ezită să spună lucurilor pe nume, indiferent dacă deranjează sau nu pe cineva. 

Astăzi, Ana a împlinit 35 de ani, însă vârsta reprezintă doar o cifră, vedeta fiind mai frumoasă ca oricând. Cu ocazia propriei aniversări, blondina a ţinut să transmită urmăritorilor de pe contul de Instagram, unul dintre mesajele de suflet, pe care l-a primit de la bunii ei prieteni, Teleşpan şi Nilsa Tavares. "M-am gandit ca azi, la 35 ar trebui sa scriu ceva meaningful, 'cu greutate'. O sa fac asta, alta data. Azi transcriu urarea de la @telespan si @nilsatavares. As zice ca descrie cel mai bine situatia. 'Prea Dulce Ana Maria,

In acest apogeu al existentei, sa fim, totusi recunoscatori ca te-au lasat doar tâtele, nu si mintile. Intr-o alta ordine de idei sa ne uitam de cate ori ti-ai surprins viitorul si nu invers. Cum de multe ori am realizat impreuna, Karma ne cauta pentru umor. Impreuna cu Penelopa. De fapt, nu. Penelopa impreuna cu mine iti dorim tot ce-si doreste Ticiu pentru ea insãsi. De dragoste am remarcat ca ne putem lejer lipsi.
De prieteni te vei feri in continuare singura! YOLO '

@telespan @nilsatavares Danielle Steel nu exista fa pe langa voi! Thank you for one of my most treasured gifts ever.

Hai fa, sa Traim!", a scris Ana Morodan, pe contul de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro