Cine este bărbatul care o scoate din minți pe Ana Morodan! Sunt Tom și Jerry varianta românească

+3 click pentru
galerie

Cine este bărbatul care o scoate din minți pe Ana Morodan! Sunt Tom și Jerry varianta românească © Instagram

Adrian Teleşpan şi Ana Morodan - aceşti Tom şi Jerry varianta românească fac deliciul publicului ori de câte ori îşi fac apariţia. Se ceartă non-stop şi ai crede că relaţia lor de prietenie are de suferit după fiecare moment din ăsta nebun.

Cum s-au cunoscut?

În urmă cu cinci ani, Teleşpan îşi lansa cartea "Cimitirul" şi apela la ajutorul Anei Morodan pentru a o promova. Cartea a avut un real succes şi astfel Tele a reuşit să devină celebru.

Au devenit prieteni în scurt timp 

Odată cu trecerea timpului din colaboratori au devenit amici, iar după câţiva ani buni prieteni. Însă momentul care le-a definit relaţia de prietenie a fost cel în care au hotărât ca împreună să pună bazele unui proiect. Iar mai apoi să meargă în aventura vieţii lor, Asia Express.

Asia Express, o provocare uriașă pentru ei

Ana Morodan s-a lovit de foarte multe situații dificile în Asia. Adrian a fost tot timpul acolo pentru a o susține și pentru a-i ridica moralul ori de câte ori aceasta simțea că nu mai poate. Au demonstrat și acolo, clar, că sunt prieteni extrem de buni și așa vor fi toată viața. 

„Sunt convinsă că după această emisiune, întreaga Românie nu va avea niciun dubiu că eu sunt cea mai mare isterică. Eu mă duc la concerte la care stau pe scaune...să înceapă toți să se isterizeze în jurul meu, păi îmi pușcă inima! Eu sunt agorafobică. Nu pot, Coca... uite-i pe ăștia în spate. Eu trebuie să fac misiunea de două ori! Pentru mine, Teleșpan este genial indiferent dacă eșuează la o probă la „Asia Express”. Dumnezeu cu mila! Cocuța se aseamănă foarte mult cu Teleșpan! Coca începe să spună că suntem staruri în România”, a spus Ana Morodan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro