Cel mai frumos cadou! Cristina Ich a fost cerută în căsătorie de Alex Piţurcă, de ziua ei de naştere / FOTO

+3 click pentru
galerie

Cel mai frumos cadou! Cristina Ich a fost cerută în căsătorie de Alex Piţurcă, de ziua ei de naştere / FOTO © arhivă

Surpriză de proporţii pentru Cristina Ich, chiar de ziua ei de naştere. Vedeta a fost cerută în căsătorie de Alex Piţurcă, la un restaurant! Mai fericită ca niciodată, a dat vestea pe reţelele de socializare.

Aflată la restaurant alături Alex Piţurcă şi alţi prieteni, cu ocazia zilei sale de naştere, Cristina Ich a avut parte de o surpriză în adevăratul sens al cuvântului.

"Hai bă, terminaţi, nu mai faceţi caterincă!", spunea Cristina Ich în timp ce Alex Piţurcă se pregătea să scoată inelul! Imediat, vedeta s-a arătat uimită şi l-a luat pe Alex Piţurcă în braţe. După câteva minute, a postat pe Instagram un story cu inelul pe deget!

Iată că la 33 de ani, Cristina Ich se poate declara o femeie împlinită! Tot astăzi, Alex Piţurcă a ţinut să-i facă vedetei o declaraţie publică de dragoste. A postat o fotografie cu ea, alături de un mesaj scurt, dar care transmite atât de multe!

"Adevărul este că singurul cadou care te alege este femeia. La mulţi ani! Te iubesc", este mesajul transmis de Alex Piţurcă.

Cristina Ich, declaraţii neaşteptate despre căsătorie

Recent, Cristina Ich a explicat prin intermediul reţelelor de socializare că nu se vede mireasă! Cu toate acestea, iată că... Alex Piţurcă i-a pus inelul pe deget. Vedeta a afirmat atunci că urăşte rochiile de mireasă şi că nu ar purta niciodată una, mai ales că nu crede în "poveşti cu prinţi şi prinţese".

"Te căsătorești ca să ce? Ca să ai copil? Nu, fraților, te căsătorești că mori după aia, că vrei să știi că într-un fel îți aparține, deși noi nu aparținem nimănui. Nu vreau rahat de ochii lumii, să arăt că sunt măritată. Prefer să stau așa toată viața. Eu cred în iubire, nu în angajamente'', declara Cristina Ich.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro