Cel mai mare regret al lui Cornel Galeș. Fostul soț al Ilenei Ciuculete, confesiune dureroasă în fața unui prieten

Cel mai mare regret al lui Cornel Galeș. Fostul soț al Ilenei Ciuculete, confesiune dureroasă în fața unui prieten © Arhiva

Cornel Galeș s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, în urma unui tragic accident de circulație, petrecut în Spania. S-a aflat că fostul soț al Ilenei Ciuculete se afla la volan și a fost azvârlit din automobil, totul sub ochii îngroziți ai prietenului alături de care se afla în mașină.

Cornel Galeș a lăsat moștenire toată averea lui fetei sale. Nu multă lume știe că fostul soț al Ilenei Ciuculete avea o fiică din căsnicia anterioară, iar dacă averea nu va fi revendicată de moștenitori, respectiv de Claudia sau de fratele lui, Marian, averea va reveni autorităților spaniole.

Cornel Galeș s-a confesat unui prieten înainte de a muri și a spus că nu îi este frică de moarte pentru că Ileana Ciuculete și-a dat ultima suflare în brațele lui, pe patul de spital. Mai mult decât atât, Cornel Galeș regretă faptul că nu a avut o relație mai bună cu fiica lui, rezultată din prima casătorie, însă a motivat acest fapt, spunând că mama ei nu a fost dispusă la mai mult. 

Prietenul lui Cornel Galeș, dezvăluiri incredibile

Adrian, prietenul bun al lui Cornel Galeș, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile, în exclusivitate la Antena Stars. Potrivit spuselor lui Adrian, Cornel Galeș a murit pe data de 30 noiembrie și nu pe 1 decembrie, așa cum s-a spus inițial. Cornel Galeș a ieșit prin trapa mașinii, după accident, și astfel și-a găsit sfârșitul.

"A pierdut controlul volanului, au ieşit de pe autostradă, s-au răsturnat şi aia s-a întâmplat. Cornel nu avea centura de siguranţă, a ieşit prin trapă şi a murit", a declarat Adrian, la Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro