Cele mai bune MEME-uri cu vulpiţa şi Viorel! Cum au reuşit soţii Stegaru să ajungă în topul celor mai controversate personaje / GALERIE FOTO&VIDEO

+10 click pentru
galerie

Cele mai bune MEME-uri cu vulpiţa şi Viorel! Cum au reuşit soţii Stegaru să ajungă în topul celor mai controversate personaje / GALERIE FOTO&VIDEO © Celebrity Group Chats

"Vulpiţa şi Viorel" sunt numele care se află pe buzele tuturor de mai bine de două luni! Au venit la Bucureşti ca să-şi spună povestea şi, de atunci, a început marea transformare! Soţii Stegaru sunt, astăzi, printre cele mai controversate personaje din România.

Veronica şi Viorel Stegaru au păşit în platoul emisiunii "Acces Direct" cu gândul de a-şi face dreptate. Soţia-vulpiţă, aşa cum a fost poreclită, a susţinut că a fost violată de trei tineri, după ce a plecat de la domiciliu la magazin, pentru a cumpăra suc şi scutece. Doar că, ce să vezi?! Mai multe detalii au ieşit la iveală şi s-a constatat că, de fapt, nu a fost vorba despre niciun abuz, ci totul ar fi fost cu voia ei.

În peisaj a apărut şi Marian, bărbatul cu care vulpiţa şi-a înşelat soţul. La scurt timp, soţii Stegaru au povestit şi despre cel ce trebuia să le fie naş. Bărbatul ar fi încercat să o abuzeze pe Veronica, atunci când nimeni nu se mai afla prin preajmă. Pasiunea Veronicăi pentru Tzancă Uraganu nu a rămas un secret şi dansurile pe care le-a făcut în platou, la studio-ul manelistului sau în cluburile bucureştene au reprezentat cireaşa de pe tort!

Şi asta nu e tot! Au urmat scandaluri monstru cu părinţii lui Viorel, care ba îi primeau înapoi pe cei doi acasă, ba doar pe el! Astfel, la fiecare ediţie a emisiunii "Acces Direct", Veronica şi Viorel Stegaru au lăsat cu gurile căscate toţi telespectatorii. 

Veronica şi Viorel, personaje de MEME-URI

Internauţii i-au transformat pe Veronica şi Viorel Stegaru în personaje de meme-uri şi au făcut fel de fel de scenarii, inspirându-se din reacţiile neobişnuite ale celor doi, în emisiunea "Acces Direct". Relaţii, liceu, facultate... orice! Asta pentru că, trebuie să recunoaştem, soţii Stegaru ştiu cum să intre la inima oamenilor şi să-i distreze. 

Şi ca să fie treaba treabă, pe Youtube a apărut un filmuleţ inedit, în care vedem că vulpiţa şi Viorel se află printre preferinţele românilor, când vine vorba de "sondaje". Cei de la Celebrity Group Chats îi aduc pe soţii Stegaru în lupta dintre manelişti şi vloggeri. Cine câştigă? Ei bine, lăsăm imaginile să vorbească!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro