Cererea de eliberare condiţionată a lui Cristi Borcea a fost admisă. Fostul şef al lui Dinamo rămâne, însă, în arest

Cererea de eliberare condiţionată a lui Cristi Borcea a fost admisă. Fostul şef al lui Dinamo rămâne, însă, în arest © Hepta

Veşti mari pentru Cristi Borcea. Fostul şef al lui Dinamo este cu un picior în libertate, după ce cererea de eliberare condiţionată i-a fost admisă în primă instanţă.

Cristi Borcea rămâne în spatele gratiilor

Cristi Borcea a formulat o nouă cerere de eliberare condiţionată, astfel că instanţa, în primă fază, i-a acceptat-o. Lucrurile nu sunt însă deloc simple pentru acesta, asta pentru că răspunsul instanţei nu este definitiv, iar procurorii au făcut recurs.

Potrivit informaţiilor Antenei Stars, Cristi Borcea urmează să petreacă şi următoarea perioadă de timp în spatele gratiilor, asta pentru că procurorii nu au fost mulţumiţi de răspunsul dat de instanţă şi au făcut recurs. Judecarea recursului ar urma să fie analizată în câteva luni.

„Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Borcea Cristian. Dispune liberarea condiţionată a petentului condamnat de sub puterea MEPI nr. 132/2019 emis de Curtea de Apel Bucuresti Sectia I Penal. (...) Măsura dispusă se comunică administraţiei locului de deţinere. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, se arată în minuta magistraţilor Judecătoriei Sectorului 4.

Aceasta este cea de-a doua cerere de eliberare condiţionată formulată de avocatul lui Cristi Borcea, asta pentru că acesta a mai avut una în luna mai, care, însă, a fost respinsă.

Cristi Borcea ar fi refuzat să muncească în închisoare

Potrivit informaţiilor apărute în presă, Cristi Borcea ar refuza să muncească în închisoare. Afaceristul ar fi acuzat mai multe probleme medicale şi ar prefera ca, în loc să muncească, să joace table alături de alţi deţinuţi, în celulă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro