Cristi Borcea, încă o zi în tensiune! Miercuri va afla dacă va fi eliberat sau nu

Cristi Borcea, încă o zi în tensiune! Miercuri va afla dacă va fi eliberat sau nu © fotografie simbol: arhivă

Cristi Borcea va mai sta o zi în tensiune! Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 din Capitală se vor pronunţa miercuri, pe 11 septembrie, cu privire la cererea de eliberare condiţionată a fostului acţionar al Dinamo Bucureşti.

Cristi Borcea a fost dus marţi în faţa judecătorilor. Le-a spus acestora că a muncit mult şi a participat la toate cursurile şi toate activităţile la care s-a putut, chiar şi în perioada în care era în carantină. 

Luni, surse din Administraţia Naţională a Penitenciarelor au precizat pentru Mediafax că avizul este pozitiv. Cu toate acestea, instanţa trebuia să decidă pe 10 septembrie dacă afaceristul va fi sau nu eliberat condiţionat. Astfel, Comisia de eliberări condiţionate din cadrul Penitenciarului Jilava, în urma analizei, a decis să avizeze favorabil cererea lui Cristi Borcea. Motivul? Putem lua în calcul şi faptul că afaceristul este închis în regim deschis şi a muncit în perioada de detenţie. 

Aşadar, Cristi Borcea va trebui să mai aştepte o zi pentru a afla dacă va fi eliberat. 

Cristi Borcea a fost condamnat pe 18 martie la 7 ani şi şase luni de închisoare, după ce i-au fost contopite două pedepse, una din Dosarul Retrocedărilor ilegal, iar cealaltă din Dosarul Trasferurilor din Fotbal.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro