Cristi Borcea, o nouă cerere de eliberare condiţionată! Când este termenul de judecată

Cristi Borcea, o nouă cerere de eliberare condiţionată! Când este termenul de judecată © arhivă spynews.ro

Cristi Borcea a depus din nou cererea de eliberare condiţionată. Condamnat în dosarul retrocedărilor şi încarcerat de la începutul lunii februarie, afaceristul vrea să fie eliberat.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 au stabilit ca termen de judecata data de 10 septembrie. 

Ultima cerere de eliberare condiţionată depusă de Cristi Borcea a fost respinsă pe 24 aprilie. Atunci s-a decis ca el să poată formula din nou o cerere după data de 2 septembrie. 

Totodată, Valentina Pelinel a fost surprinsă fericită și zâmbitoare. Blondina încearcă să fie puternică pentru familia ei. Valentina Pelinel a publicat o fotografie cu fiul ei, micuțul Milan. Cei doi au petrecut pe cinste într-un parc de distracții de pe litoral, iar fericirea li se citea pe chip. Valentina Pelinel părea mai fericită și mai zâmbitoare ca niciodată, semn că încearcă să mai uite de probleme și să își concentreze atenția asupra copiilor săi.

Chiar dacă nu îi este ușor, Valentina Pelinel știe că trebuie să fie puternică pentru micuții ei, dar și pentru soțul care are nevoie de sprijin moral.

Curtea de Apel Bucureşti a decis luni, pe 18 martie, ca Cristi Borcea să stea în spatele gratiilor 7 ani şi şase luni, după ce i-au fost contopite două pedepse, una din Dosarul Retrocedărilor ilegal, iar cealaltă din Dosarul Trasferurilor din Fotbal.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro