Gata cu supărările, lacrimile şi durerea! Cezar Ouatu şi Andreea se iubesc, din nou, ca în prima zi: "Voi face tripleţi" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Gata cu supărările, lacrimile şi durerea! Cezar Oatu şi Andreea se iubesc, din nou, ca în prima zi: "Voi face tripleţi" / VIDEO © Instagram

Gata cu supărările, cu lacrimile şi durerea! Cezar Oatu şi iubita lui, Andreea, se iubesc, din nou, ca în prima zi! Şi, braţ la braţ, frumos îmbrăcaţi şi zâmbitori şi-au făcut şi ei apariţia la petrecerea vedetelor.

Cezar Ouatu şi Andreea au oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, Artistul este foarte fericit alături de cunoscuta blondină şi se gândesc la copii. El speră să aibă tripleţi chiar, susţinând că are sămânţă bună. 

Cezar Ouatu i-a luat iubitei un cadou incredibil! Acum se bucură amândoi de el

"Eu sunt foarte gelos pentru că este înconjurată de foarte multe domnişoare frumoase, nu... glumesc. Cred că asta ne-a unit şi ne-a legat, fără nicio chestie falsă sau.. şi ea este în zona artei. Eu numesc artă, ceea ce face ea este artă, nu este doar un job de rutină  şi ceea ce face ea are o responsabilitate extrem de frumoasă. Să înfumuseţeze tot ce înseamnă sexul frumos pentru că până acum, ca bărbat, am fost singurul machiat de ea şi cred că faptul că ea mă înţelege, îmi înţelege meseria şi eu la fel.. Contează foarte mult meseria pentru că e o meserie diferită şi a ei şi a mea. (...) Contează foarte mult să te reoglindeşti în persoana pe care o iubeşti. Nu vreau să pară o chestie poetică, dar chiar mă reoglindesc de multe ori în ea, în sufletul ei... Îmi este foarte bun prieten, complice şi ne înţelegem. Asta e important, să reuşim să depăşim anumite momente şi să iasă la liman ce e mai important, adică dragostea care este importantă", a spus Cezar Ouatu.

"Eu am zis la un moment dat că până la 40 de ani, nu am copii, dar cred că am sămânţă bună şi voi face tripleţi. Nu ştiu ce să zic... Ştii cum e, ce vrea şi Dumnezeu, dar ce ne dorim şi noi. Dacă avem un sufleţel e cel mai important şi ea este pregătită şi eu sunt pregătit mai mult ca niciodată să îmi asum o familie şi din tot sufletul îţi spun că îmi doresc cu adevărat o familie, adică nu vreau să fiu siropos, dar îmi doresc o familie, le-am trăit pe toate şi îmi doresc să mă bucur de fiecare succes, de fiecare floare, de fiecare glorie cu familia mea, care în momentul de faţă o constituie Andreea, mama mea, fratele meu... foarte puţini", a mai spus Cezar Ouatu.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro