Cezar Ouatu şi Andreea Vilău s-au împăcat? Detaliul care l-a dat de gol pe artist

+3 click pentru
galerie

Cezar Ouatu şi Andreea Vilău s-au împăcat? Detaliul care l-a dat de gol pe artist © captura video

Cezar Ouatu este un artist desăvârşit care nu trece printr-o perioadă excelentă. El a fost invitat în cadrul unei emisiuni TV alături de mama sa unde a vorbit despre debutul primăverii, cariera sa profesională dar a dezvăluit şi un detaliu care ridică numeroase semne de întrebare.

Cezar Ouatu a trecut prin clipe grele, şi-a pierdut de curând tatăl şi şi-a încheiat şi relaţia cu frumoasa Andreea Vilău.

Invitat în cadrul emisiunii TV, Cezar Ouatu a venit alături de mama sa despre care a povestit cum a răsfăţat-o la debut de primăvară.

„Mama este crescută la ţară, este conectată cu natura. Am recurs la era modernă şi nu i-am oferit flori de câmp ci am ales un buchet de la florărie. Îi plac toate tipurile de flori (...) Pentru mine, mama este cea mai importantă persoană din lume. Este o persoană puternică, are 75 de ani şi este cea mai puternică femeie.” a povestit emoţionat artistul în cadrul emisiunii TV.

Întrebat de moderatori ce mărţişor i-a oferit mamei sale, artistul a recunoscut că pentru mama sa cel mai important mărţişor este fericirea şi împlinirea lui.

Surpriza a venit la final când Cezar Ouatu a dedicat piesa pe care urma s-o cânte nimănui altcuiva decât iubitei sale. Oare s-a împăcat cu Andreea Vilău?

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest