Chef Munti, speriat după ce şi-a tăiat stomacul: "Mi-a fost frică. 20 000 de chestii mi-au trecut prin cap"

Chef Munti, speriat după ce şi-a tăiat stomacul: "Mi-a fost frică. 20 000 de chestii mi-au trecut prin cap" © Captură video

Chef Munti a făcut o schimbare radicală în viaţa lui! Şi-a operat stomacul, iar acum a început să scape de kilograme, mai exact aproximativ 14. 

Invitat în cadrul emisiunii "Xtra Night Show" de la Antena 1, Munti a povestit cum s-a decis să îşi micşoreze stomacul. Iubita lui a făcut această intervenţie chirurgicală acum un an şi jumătatea, fapt ce l-a determinat şi pe el să o facă. 

"Era normal la un moment dat să fac chestia asta, mai ales că am avut-o şi pe logodnica mea aproape. Ea şi-a făcut chestia asta acum un an jumate. Chiar mai dă jos şi acum. Are o mică problemă cu ronţăitul. Ea m-a îndemnat oarecum. Nu mai pot cu dietele. Am făcut chestia asta. Mi-a fost frică. 20 000 de chestii mi-au trecut prin cap. (...) Nu înţeleg lumea care-şi face operaţie şi se apucă să bage... eu mă văd pe mine acum. Nu mai pot. 20 de zile după operaţie ai dietă. Nu ai cum să bagi în tine. Un an de zile nu mai ai niciun fel de senzaţie de foame. (...) Doctorul mi-a zis că trebuie să ajung la 85 de kilograme", a povestit chef Munti.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro