Chef Sorin Bontea împlinește 50 de ani. Urarea savuroasă transmisă de Florin Dumitrescu

+3 click pentru
galerie

Chef Sorin Bontea împlinește 49 de ani. Urarea savuroasă transmisă de Florin Dumitrescu © Instagram

Scoateți surlele și trâmbițele! Sorin Bontea împlinește, luni, frumoasa vârstă de 50 de ani. Așa cum era de așteptat, urările și mesajele de toate cele bune au curs încă de dimineață, iar unul dintre mesajele cele mai spumoase a venit chiar din partea colegului îndrăgitului chef, Florin Dumitrescu.

După ediția de duminică din emisiunea „Asia Express”, Florin Dumitrescu a ținut să îi ureze colegului său un „la mulți ani” savuros, în care a avut grijă să nu omită costumul roz de latex cu care Sorin Bontea a trebuit să se îmbrace la una dintre probe.

Mesajul lui Florin Dumitrescu, de ziua lui Bontea

Așa se face că, pe internet, Chef Dumitrescu a postat o imagine cu Sorin Bontea îmbrăcat în costumul roz care i-a amuzat copios atât pe telespectatori, cât și pe concurenții „Asia Express”.

„La mulți ani, @chef.sorinbontea.official

Când o fi să ai vreo supărare sau o zi mai proastă, mai aruncă un ochi pe poza asta și adu-ți aminte de nebuniile dinainte de 50 de ani! Prima jumătate de secol trăită să fie sub a doua jumătate ca trăiri, bucurii, sănătate și succes!”, a transmis Florin Dumitrescu, pe rețelele de socializare.

Sorin Bontea are o familie minunată

Chef Bontea are o familie numeroasă, despre care nu vorbește foarte des. Are trei frați și și-a ajutat mama într-ale bucătăriei încă de pe vremea când era mic copil. Este căsătorit de 25 de ani, iar pe soția lui a cunoscut-o la o petrecere. Chiar el mărturisea că, la prima întâlnire, i-a oferit în dar un trandafir roșu și i-a gătit mâncare chinezească! Celebrul bucătar are și doi copii: o fată și un băiat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro