Chiar dacă e închisă-n casă, Anda Adam nu se lasă! Cum reușește vedeta să-și mențină silueta

+3 click pentru
galerie

Chiar dacă e închisă-n casă, Anda Adam nu se lasă! Cum reușește vedeta să-și mențină silueta © arhiva

Pentru a preveni răspândirea de noul coronavirus, vedetele de la noi au decis să ajute autoritățile și astfel vor rămâne în casă pentru o bună perioadă, dar chiar și așa nu uită să aibă grijă de ele. Anda Adam reuește să facă sport în propria locuință.

Teama de coronavirus lasă vedetele noastre în casă, însă ele nu uită să aibă grijă de corpul lor și se se mențină în cea mai bună formă. Anda Adam este una dintre artistele de la noi care au decis să ajute autoritățile și să prevină răspândirea virusului din China.

Vedeta a rămas acasă împreună cu familia ei, însă acum timpul îi permite să facă mai multe activități. Dacă de obicei mergea la sala de forță pentru a se antrena și pentru a avea un corp de invidiat, acum nu se lasă și face toate astea și în casă.

Blondina s-a filmat în timp ce făcea mai multe antrenamente în locuința sa, alături de fiica ei, care îi seamănă de minune. Mai mult, vedeta a ieșit în scara blocului unde a făcut câteva exerciții, exerciții pe care le făcea și la sala atunci când acestea nu erau închise. 

Anda Adam este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, Cântăreața are o carieră de succes, dar și o familie la care mulți visează. 

Momentan nu își mai dorește un copil

Anda Adam reușește să se împartă între viața de familie și carieră, însă momentan nu își mai dorește încă un copil. 

„Nu, pot să vă spun sută la sută că nu e în plan anul acesta, pentru că am o listă de vreo 20 de lucruri prioritare și ar fi practic imposibil să mă apuc de făcut copii. Nu, dacă o să mă vedeți cu burtă, înseamnă că am mâncat prost, nu înseamnă că am burtă pentru că sunt însărcinată, exclus”, a mai spus cântăreaţa pentru Libertatea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro