Cine este criminala cu care Mirela Banias a împărţit celula! A încercat să o ucidă: "Şi-a făcut cuţite din conserve"

Cine este criminala cu care Mirela Banias a împărţit celula! A încercat să o ucidă: "Şi-a făcut cuţite din conserve" © captură video - axanews.ro

În anul 2010, Mirela Banias a ajuns la penitenciarul de maximă siguranţă Gherla, după ce a sustras peste 100.000 de euro din conturile unor clienţi. De la lucrător bancar şi o viaţă de lux, bruneta a ajuns la a spăla haine pentru toţi deţinuţii. În penitenciar, viaţa ei nu a fost deloc uşoară. A fost închisă cu o criminală despre care s-a vorbit în presă mult timp!

Mirela Banias a stat închisă patru ani şi două luni, dintre care, jumătate în regim închis. A făcut tot posibilul să iasă mai devreme, a muncit pe rupte şi nu a refuzat nicio activitate. În plus, munca o scutea de orele petrecute în apropierea Ioanei Roman, una dintre cele mai periculoase criminale din România. 

"Am fost nevoită să stau aproape jumătate din pedeapsă în regim închis. Am muncit foarte mult să ies de acolo. Am lucrat un an la o spălătorie, am spălat toate hainele la tot penitenciarul. Mă dureau braţele când intindeam... Erau nişte şobolani...", a explicat Mirela Banias la "Insula Iubirii", în urmă cu ceva timp.

Când a intrat în camera de detenţie şi a văzut-o pe Ioana Roman, care parcă o aştepta, a încremenit. Mirela Banias o ştia de la televizor, de când s-a relatat despre odioasa crimă comisă de aceasta. Ioana Roman, o tânără din Baia Mare, şi-a măcelărit iubitul, pe finanţistul Dorel Abrudan cu 80 de lovituri de cuţit. A fost condamnată în ianuarie 2011 şi închisă la penitenciarul Gherla, ajungând astfel colegă de celulă cu fosta concurentă de la "Insula Iubirii". 

Mirela Banias a povestit că Ioana Roman făcuse o obsesie pentru ea şi îşi făcuse cuţite din conserve. Într-o noaptea, chiar a încercat să o atace, dar o altă deţinută a intervenit şi i-a salvat viaţa fostei concurente de la "Insula Iubirii".

"Eu mergeam de la bancă acasă şi era la televizor episodul nu ştiu cât cu o femeie care i-a dat 80 de lovituri de cuţit iubitului.... Intru în cameră, când mă întors, una cu un zâmbet... mă aştepta! Şi când am văzut-o mi-am dat seama că ea cea de la televizor. Ea stătea pe masă, râdea şi zice *Dar nu mă cunoşti?*... Mă gândeam că dacă bat în uşă şi strig să mă scoată de aici că ea e criminala, toată perioada o să mă terorizeze. Mi-a zis că moneda de schimb nu e leu, euro, ca la bancă, ci dacă nu am ţigări nu supravieţuiesc. A făcut o obsesie pentru mine tipa... Îmi zicea *Eu te omor pe tine!*, stând la masă, mâncând... Şi am văzut cum a început să-şi facă cuţite din conserve. Toată ziua lucra să-şi facă cuţite. Într-o noapte a vrut să mă atace şi una dintre deţinute a sărit şi s-a bătut cu ea pentru mine. A dat-o cu capul de calorifer... Atunci m-am trezit şi a venit poliţia. A fost foarte greu... Am fost şi bătută", a mai spus Mirela Banias.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro