Reacţia Mirelei Banias după ce Ionuţ Gojman, fostul ei iubit, a părăsit Insula Iubirii: "Fals, fals, fals"

+3 click pentru
galerie

Reacţia Mirelei Banias după ce Ionuţ Gojman, fostul ei iubit, a părăsit Insula Iubirii: "Fals, fals, fals" © spynews.ro

Luni seară, ispita Ionuţ Gojman a părăsit Insula Iubirii cu o lecţie învăţată. La câteva ore după difuzarea episodului, Mirela Banias, femeia care îşi dorea împăcarea cu el la sfârşitul sezonului 4, atunci când ambii erau concurenţi, a avut o primă reacţie. 

Ionuţ Gojman a păşit pentru prima dată în Thailanda în sezonul 4 al emisiunii Insula Iubirii, alături de Mirela Banias, femeia cu care avea atunci o relaţie. În ultima seară petrecută împreună, Mirela Banias i-a cerut împăcarea, deşi începuse ceva cu Mircea.

Atunci, bruneta a surprins pe toată lumea! Ionuţ Gojman, realizând că relaţia lui cu Mirela a ajuns la final, s-a ţinut tare şi a preferat să-şi urmeze visul de a deveni ispită. Astfel, bărbatul a rămas pe Insula Iubirii, doar că, în tabăra cealaltă. 

Concurentul devenit ispită şi-a încheiat drumul la Insula Iubirii cu capul sus şi o lecţie învăţată. De asemenea, Ionuţ Gojman a reuşit să intre la sufletul telespectatorilor datorită felului în care a gestionat situaţia cu Denisa. Imediat ce a anunţat că părăseşte competiţia, fanii Insula Iubirii s-au întrebat ce spune Mirela Banias despre asta. Mai ales că, pentru acest rol, Ionuţ Gojman a sacrificat ultima şansă de împăcare.

Mirela Banias însă, dis-de-dimineaţă, a avut un mesaj acid. După ce a fost întrebată de admiratori ce părere are despre cele întâmplate, fosta concurentă de la Insula Iubirii a susţinut că nu a urmărit niciun episod din sezonul 5 şi... asta nu e tot!

„Nu am vizionat niciun episod din sezonul 5…!!!!!!! Azi mi-a apărut notificarea asta…. Efectiv mi s-au aburit geamurile la mașină de atâta teatru și falsitate??. FALS FALS FALS”, a scris Mirela Banias pe contul personal. 

Reacţiile internauţilor nu au întârziat să apară şi iată că, la scurt timp, Mirela Banias şi-a sters postarea de pe reţeaua de socializare. Dar nu înainte ca Spynews.ro să vadă totul!

Mirela Banias a explicat de ce a minţit pe toată lumea cu cununia civilă

Mirela Banias a minţit că a făcut cununia civilă, iar oamenii şi-au dat seama după ce au văzut fotografiile de la adevărata ceremonie. Într-un final, Mirela Banias, fostă concurentă la Insula Iubirii a dezvăluit de ce a minţit. 

Bruneta susţine că a făcut o cununie civilă falsă doar pentru a scăpa de gura lumii. Vedeta a precizat că îţi ţine viaţa privată deoparte şi nu are de gând să permită cuiva să intervină în familia sa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro