Ionuţ Gojman şi Maria Ilioiu au părăsit Insula Iubirii. Ce concluzii a tras concurentul care a devenit ispită. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ionuţ Gojman şi Maria Ilioiu au părăsit Insula Iubirii. Ce concluzii a tras concurentul care a devenit ispită. VIDEO © captură video

Ionuț Gojman a venit la Insula Iubirii în postura de concurent, în sezonul 4 și a rămas în Thailanda ca ispită. Parcursul său în emisiune a fost unul controversat, a trăit o experiență din care, fără dar și poate, a învățat. Acum, pentru Ionuț Gojman, Insula Iubirii a luat sfârșit. Alături de Maria Ilioiu, cea mai longevivă ispită a emisiunii, a plecat spre România. 

Ionuț Gojman și Maria Ilioiu au spus „adio” sezonului 5 din Insula Iubirii. Dacă Maria Ilioiu a plecat mulțumită de toate realizările pe care le-a avut în Thailanda de-a lungul timpului, Ionuț Gojman a părăsit competiția cu capul sus, cu o lecție învățată, pregătit de o nouă etapă a vieții.

Înainte de a deveni ispită, mai sigur pe el decât oricine altcineva, Ionuț Gojman a monopolizat insula băieților cu calitățile de bărbat dorit, al cărui loc este printre ispite. Așa că, a sacrificat relația cu Mirela Banias, femeia alături de care venise în Thailanda și a acceptat să schimbe tabăra. Bărbatul care credea că totul se învârte în jurul lui a primit de la Insula Iubirii oglinda care avea să-și schimbe percepția asupra vieții și asupra propriei persoane: Denisa.

Lucru pe care l-a recunoscut chiar el, la ultimul testimonial. Ionuț Gojman a recunoscut că „ispitirea Denisei” a fost o lecție pentru el, care, desigur, l-a ajutat să evolueze. Prin acțiunile sale, a scos la iveală adevăratul caracter al concurentei și, mai mult, a văzut cum era el, până în acel moment. 

Concluzia lui Ionuț Gojman? Nu e ușor să fii ispită, dar ai foarte multe de învățat. Ispita a aflat că, odată pus în fața unor lucruri pe care ți le-ai dorit și pe care credeai că le poți „manevra” cu ușurință, s-ar putea să ai surprize.

„Eu n-am niciun regret. Mereu mi-am asumat ceea ce am făcut. Am luat deciziile pe care eu am considerat că vreau să le iau și care am considerat că sunt ok pentru mine. Cred în chestia asta. Asta m-a făcut să cresc. Ce a fost cu Denisa a fost o lecție uau pentru mine. Înainte să mă lovesc de Denisa și de comportamentul ei, de tot ce s-a întâmplat în interacțiunea cu mine și ea, aveam împresia că fete de genul ăsta le învârt pe degete, le dau două-trei vorbe și gata, sunt topite. Ai de învățat foarte mult și din postura asta, chiar dacă ai impresia că le știi pe toate și că ești la un anumit nivel. Comportamentul Denisei m-a făcut să fiu mult mai răbdător, mai bun, mai înțelept. Credeam că știu atâta, că sunt atotcunoscătorul, nu e așa... Mi-am dat seama în primele ore, după ce am ajuns pe Insulă (...) Aici lucrurile stau altfel, trebuie să muncești, să dai tot ce e mai bun, să fii calculat, să acționezi când e de acționat, să închizi ochii când trebuie, să muncești”, a mărturisit Ionuț Gojman, înainte să plece de la Insula Iubirii. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro