Replica Mirelei Banias, după ce ispita Nicoleta a spus că resortul nu este al ei: "Alte nelămuriri?"

+3 click pentru
galerie

Replica Mirelei Banias, după ce ispita Nicoleta a spus că resortul nu este al ei: "Alte nelămuriri?" © Instagram

Se pare că războiul dintre Mirela Banias şi Nicoleta Dragne este departe de final! Ispita de la "Insula Iubirii" a spus că resortul cu care se laudă fosta concurentă că ar fi al ei, este, de fapt, al altei femei, iar ea ar fi ospătăriţă, după cum au informat-o internauţii.

La câteva ore după ce Nicoleta Dragne a făcut câteva story-uri în care a discutat controversatul subiect al resortului pe care l-ar fi primit de la soţ, Mirela Banias a răspuns. Şi nu oricum, ci cu lux de amănunte. Mister rezolvat!

"Diva lucrează acolo, din ce am înţeles de la voi este ceva ospătăriţă. Dacă serveşte la mese sau dacă este manager... bine, manager care nu ştie să vorbească limba română... Mi se pare aiurea să spui că deţii un resort care nu este altul sau care nu a fost al tău vreodată că nu ai muncit tu vreodată pentru el, a fost al partenerului", a spus Nicoleta Dragne pe Instagram.

Ei bine, Mirela Banias a început spunând este ospătăriţă atunci când e nevoie, recepţioner când angajaţii întâmpină probleme şi... şefă când toate oalele se sparg. De asemenea, fosta concurentă de la "Insula Iubirii" a explicat că, în urmă cu ceva timp, ea şi Florin Tecar au vrut să vândă resortul.

Într-adevăr, femeia pe care o menţionează Nicoleta Dragne şi soţul ei au fost interesaţi, s-au făcut actele. Însă, după trei luni, Mirela Banias spune că au decis ca acel contract să fie anulat şi ea să devină responsabilă de tot ce se întâmplă în resort.

"Dacă vreți să deschideți această discuție, haideți să o deschidem 😌 pentru cei care ați văzut story-urile domniței, da. Sunt ospătăriță. Sunt ospătăriță atunci când angajații mei au nevoie de ajutor, sunt recepționer când angajații mei întâmpină o problemă și sunt șefă atunci când toate oalele se sparg. Dar, un dar important, toate aceste roluri le am la propriul meu resort, al meu și al soțului meu. Ce a fost cu M.I? Eu și soțul meu am decis într-un moment să ne retragem puțin din viața tumultoasă a afacerilor, și da, am dorit să vindem Salt Resort Cojocna. Distinsa dna M.I., împreună cu soțul ei, au dorit să îl cumpere. Contract, clauze, totul făcut, însă după 3 luni am decis să anulăm contractul și să devin eu cea care se va ocupa de Resort, bineinteles am tot sprijinul soțului și mai ales al copiilor care sunt foarte implicați și mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot 🙏. Noi ducem acum o viata linistita. Nu am timp de,, barfe'' pe la urechile mele. Alte nelămuriri?", a scris Mirela Banias pe reţelele de socializare.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro