Mirela Banias a explicat de ce a minţit pe toată lumea cu cununia civilă: "V-am făcut nazul cu căsătoria"

+3 click pentru
galerie

Mirela Banias a explicat de ce a minţit pe toată lumea cu cununia civilă: "V-am făcut nazul cu căsătoria" © Facebook

A minţit că a făcut cununia civilă, iar oamenii şi-au dat seama după ce au văzut fotografiile de la adevărata ceremonie. Acum, a venit şi explicaţia mult dorită. Mirela Banias, fostă concurentă la Insula Iubirii a dezvăluit de ce a ales să le spună tuturor că s-a căsătorit aucm câteva luni, deşi nu făcuse asta.

Mirela Banias susţine că a făcut o cununie civilă falsă doar pentru a scăpa de gura lumii. Vedeta susţine că îşi şine viaţa privată deoparte şi nu are de gând să permită cuiva să intervină în familia sa.

Mirela Banias s-a pozat goală, în cadă. Fosta concurentă de la "Insula Iubirii" a încins imaginaţia bărbaţilor

"În primul rând, să lămurim un lucru. Da, am afirmat în urmă cu câteva luni că am făcut cununia civilă, însă asta doar pentru a scăpa cât mai repede de gura lumii care în loc să se axeze pe aspecte pozitive ale vieții, caută doar polemici. Așa că, toate speculațiile de atunci, am ales să le domolesc astfel. Oricum, viața mea privată nu este de nasul nimănui și nici nu voi permite să fie. Familia, prietenii apropriați și cei care ne cunosc știu ce trebuie să știe, și doar asta contează. Așa că pentru a trece peste faptul că pentru mine Florin a fost soțul meu încă de când am simțit siguranța în el, și l-am numit așa și în Social Media, v-am făcut nazul cu căsătoria", a scris Mirela Banias. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro