Cine este femeia care l-a vizitat pe George Burcea, după despărțirea de Andreea Bălan. Adevărul despre relația dintre cei doi

+3 click pentru
galerie

Cine este femeia care l-a vizitat pe George Burcea, după despărțirea de Andreea Bălan. Adevărul despre relația dintre cei doi © Instagram / Spynews

În ultimele zile, s-a tot speculat pe tema subiectului separării dintre Andreea Bălan și George Burcea. După ce paparazzii Spynews.ro au surprins imagini cu actorul în compania unei femei misterioase, opinia publică a creat tot felul de scenarii legate de identitatea acesteia. Ei bine, iată care este adevărul.

George Burcea a petrecut una dintre primele zile departe de căminul conjugal în compania unei tinere. Conform Impact, este vorba despre o femeie de 33 de ani, cu care a fost coleg de facultate și care acum îi este și colegă la teatru.

Cât despre zvonurile despre o eventuală idilă între cei doi, în presă se scrie că nu este vorba despre așa ceva, având în vedere că amica lui Burcea este căsătorită și chiar are un copil de doi ani. Bineînțeles, nu că asta ar opri pe cineva din a avea o relație extraconjugală, dar e bine să pornim mereu de la prezumția de nevinovăție.

George Burcea, prins de paparazzi în compania femeii

După ce Andreea Bălan a confirmat că, într-adevăr, lucrurile între ea și soț s-au încheiat, Burcea și-a luat obiectele personale și s-a mutat din locuința conjugală, la un prieten. Acolo a primit o vizită din partea unei femei, așa cum colegii noștri paparazzi, mereu pe fază, au surprins pe imagini. Cei doi au plecat apoi împreună, de data asta la adresa ei. Au trecut câteva ore, după care au plecat, tot împreună, spre repetiții. Au mai trecut câteva ore și, într-un final, s-au întors la noua locuință a lui Burcea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro