EXCLUSIV! George Burcea, vizitat de o femeie în plină despărțire de Andreea Bălan! Avem imaginile care au surprins totul, pas cu pas!

+5 click pentru
galerie

În plină despărțire de Andreea Bălan, George Burcea a fost surprins de paparazzii Spynews.ro într-o ipostază care ar surprinde pe oricine. Avem imaginile care dau de gol faptul că actorul a fost vizitat, la scurt timp după ce s-a mutat din casa cântăreței, de o misterioasă femeie!

În ultimele zile, s-a tot speculat că Andreea Bălan și George Burcea și-au spus „adio”. Chiar dacă a durat ceva, iată că, până la urmă, artista a confirmat lucrul de care se temea toată lumea: povestea ei de dragoste cu Burcea s-a sfârșit.

George Burcea, în compania altei femei după despărțire

Lucrurile nu au stat deloc prea bine pentru George Burcea, în ultima perioadă. Cartea despre trecutul lui dureros i-a redeschis răni, iar căsnicia lui cu Andreea Bălan pare să fi fost făcută țăndări. Și ca să fie colac peste pupăză, zilele trecute a rămas pieton după ce polițiștii l-au prins drogat la volan.

După ce Andreea Bălan a confirmat că, într-adevăr, lucrurile între ea și soț s-au încheiat, Burcea și-a luat obiectele personale și s-a mutat din locuința conjugală, la un prieten. Acolo a primit o vizită din partea unei femei, așa cum colegii noștri paparazzi, mereu pe fază, au surprins pe imagini.

Cei doi au plecat apoi împreună, de data asta la adresa ei. Au trecut câteva ore, după care au plecat, tot împreună, spre repetiții. Au mai trecut câteva ore și, într-un final, s-au întors la noua locuință a lui Burcea.

Drept dovadă că traversează o perioadă foarte neplăcută, actorul a coborât din mașină și a arătat niște gesturi obscene, pe care unii le-ar considera chiar deloc caracteristice lui.

Rămâneți în continuare alături de Spynews.ro pentru informații și imagini în premieră, despre divorțul care a șocat lumea mondenă!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro