Cine este noua iubită a lui Hamude. Nu seamănă deloc cu Loredana, femeia care l-a trădat la „Insula iubirii”!

+4 click pentru
galerie

Cine este noua iubită a lui Hamude. Nu seamănă deloc cu Loredana, femeia care l-a trădat la „Insula iubirii”! © Arhivă / Instagram

A fost trădat și a suferit mult din dragoste, dar acum, se pare că Hamude a reușit, în sfârșit, să își găsească alinarea. După ce la „Insula iubirii” a aflat pe pielea lui cât de dureroasă poate fi dragostea, fostul concurent a găsit curajul să își ofere inima pe tavă încă o dată, iar tânăra care la cucerit nu seamănă deloc cu Loredana, fosta lui iubită!

Luni, Hamude a făcut publice primele imagini cu noua lui iubită. Este îndrăgostit de nu mai poate, așa cum reiese și din mesajele postate de fostul concurent.

Cine este noua iubită a lui Hamude

Potrivit informațiilor de pe profilul lui Hamude, pe tânără o cheamă Alis. Este brunetă, frumoasă și, cel mai important, a reușit să îl facă pe Hamude să iubească din nou. La o comparație cu Loredana, fosta lui Hamude, se poate vedea clar că cele două nu au mai nimic în comun, fizic.

„Sufletele pereche au nevoie de doar o singură privire... numai trei secunde să se recunoască unul pe altul. Asta mi s-a întâmplat mie fix când mă așteptam mai puțin. Sunt îndrăgostit nebunește”, a transmis Hamude, pe rețelele de socializare.

Și bruneta a transmis un mesaj siropos, acum câteva zile.

„Nu știi niciodată când îți vei întâlni jumătate. Dar trebuie să fii pregătit pentru el. Îndrăgostită”, se arată într-un mesaj repostat de fostul concurent.

Hamude a venit la „Insula iubirii” împreună cu Loredana, iubita lui la vremea respectivă. Povestea lor a fost de notorietate, Hamude având încredere în partenera lui, care îl înșelase, până la final.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro