Cine este noua iubită a lui Hamude. Nu seamănă deloc cu Loredana, femeia care l-a trădat la „Insula iubirii”!

+4 click pentru
galerie

Cine este noua iubită a lui Hamude. Nu seamănă deloc cu Loredana, femeia care l-a trădat la „Insula iubirii”! © Arhivă / Instagram

A fost trădat și a suferit mult din dragoste, dar acum, se pare că Hamude a reușit, în sfârșit, să își găsească alinarea. După ce la „Insula iubirii” a aflat pe pielea lui cât de dureroasă poate fi dragostea, fostul concurent a găsit curajul să își ofere inima pe tavă încă o dată, iar tânăra care la cucerit nu seamănă deloc cu Loredana, fosta lui iubită!

Luni, Hamude a făcut publice primele imagini cu noua lui iubită. Este îndrăgostit de nu mai poate, așa cum reiese și din mesajele postate de fostul concurent.

Cine este noua iubită a lui Hamude

Potrivit informațiilor de pe profilul lui Hamude, pe tânără o cheamă Alis. Este brunetă, frumoasă și, cel mai important, a reușit să îl facă pe Hamude să iubească din nou. La o comparație cu Loredana, fosta lui Hamude, se poate vedea clar că cele două nu au mai nimic în comun, fizic.

„Sufletele pereche au nevoie de doar o singură privire... numai trei secunde să se recunoască unul pe altul. Asta mi s-a întâmplat mie fix când mă așteptam mai puțin. Sunt îndrăgostit nebunește”, a transmis Hamude, pe rețelele de socializare.

Și bruneta a transmis un mesaj siropos, acum câteva zile.

„Nu știi niciodată când îți vei întâlni jumătate. Dar trebuie să fii pregătit pentru el. Îndrăgostită”, se arată într-un mesaj repostat de fostul concurent.

Hamude a venit la „Insula iubirii” împreună cu Loredana, iubita lui la vremea respectivă. Povestea lor a fost de notorietate, Hamude având încredere în partenera lui, care îl înșelase, până la final.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro