Hamude, fostul concurent de la Insula Iubirii, iubeşte din nou! "În sfârşit mi-am găsit sufletul pereche"

+2 click pentru
galerie

Hamude, fostul concurent de la Insula Iubirii, iubeşte din nou! "În sfârşit mi-am găsit sufletul pereche" © Instagram

Hamude, bărbatul văzut de mulţi drept concurentul perfect de la Insula Iubirii, şi-a schimbat total viaţa! De când inima i-a fost frântă de Loredana, femeia care a căzut în ispită, Hamude a tot sperat că îşi va găsi adevăratul suflet pereche. În sfârşit, soarele a răsărit şi pe strada lui!

Deşi a trecut mult timp de când Hamude a apărut la "Insula Iubirii", fanii emisiunii au continuat să-i urmărească activitatea de pe reţelele de socializare. Şi-a câştigat admiratori prin felul lui de a fi şi iată că, şi o nouă iubire!

Luna iubirii a venit cu veşti neaşteptate pentru admiratorii lui Hamude. Fostul concurent de la Insula Iubirii a făcut marele anunţ pe reţelele de socializare, prin intermediul unei fotografii: iubeşte din nou! 

Hamude a postat o fotografie cu noua lui iubită: o frumoasă brunetă, de care este îndrăgostit până peste cap. Cu zâmbetul pe buze, fostul concurent de la "Insula Iubirii" este pupat pe obraz de noua parteneră de viaţă. 

Mai mult, pentru a le arăta tuturor că e vorba de o relaţie serioasă şi că, mai mult, are impresia că ea e aleasa, Hamude a scris un mesaj emoţionant.

"În sfârşit mi-am găsit sufletul pereche", este mesajul lui Hamude. 

Odată cu asumarea acestei relaţii, Hamude a pus capăt zvonurilor care circulau în presă legate de el şi o altă fostă concurentă a emisiunii, Alice. Cei doi ar fi trăit o poveste de iubire... Dacă e adevărat sau nu, nu mai contează acum!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro