Hamude de la „Insula iubirii”, în compania unei ispite focoase! Cine i-a captat atenția fostului concurent

+3 click pentru
galerie

Hamude de la „Insula iubirii”, în compania unei ispite focoase! Cine i-a captat atenția fostului concurent © Instagram

Considerat de mulți ca fiind concurentul lor preferat de la „Insula iubirii”, Hamude este în continuare urmărit cu foarte multă atenție de fanii emisiunii. După ce inima i-a fost frântă de femeia cu care venise în Thailanda, sunt mulți care speră ca Hamude să își poată găsi o nouă iubire.

Interesați de viața lui Hamude nu sunt doar fanii, se pare, ci și ispitele! Așa se face că fostul concurent a ajuns, joi, în compania uneia dintre cele mai apreciate ispite de la „Insula iubirii”: Maria Ilioiu.

Hamude, alături de Maria Ilioiu

Cei doi s-au întâlnit recent, însă nu se știe dacă a fost doar o întâmplare sau ceva planificat de dinainte. Maria Ilioiu a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care apare Hamude, pe care îl ia la câteva mici întrebări: ce mai face, ce mai zice?

Nu a venit cu niciun răspuns neapărat interesant, însă a lămurit un fapt foarte important: că o duce... bine!

Hamude și Alice formează un cuplu?

Hamude a postat recent o poză din care reiese ceva evident: iubește din nou. Fostul concurent, care venise la „Insula iubirii” alături de Loredana, s-a fotografiat în timp ce ținea mâna unei domnișoare aparent misterioase. La o analiză mai atentă, s-a ajuns la o concluzie ușor surprinzătoare: ar putea fi vorba de nimeni alta decât Alice, la rândul ei fostă concurentă. În mai multe poze de-ale tinerei, se poate observa că poartă același ceas și aceeași brățară care apar și în poza lui Hamude.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest