Cine îi dă putere Claudiei Ghițulescu, după divorțul de fostul soț:"A plecat repede şi pe uşa din dos"

Cine îi dă putere Claudiei Ghițulescu, după divorțul de fostul soț: "A plecat repede şi pe uşa din dos" © Facebook

Vestea că îndrăgita artistă Claudia Ghițulescu divorțează a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că au trecut doar doi ani de la nuntă.

Claudia Ghițulescu și-a făcut curaj și a povestit public drama prin care trecut, dar și cum a reușit să depășească momentul dificil. Îndrăgita artistă de muzică populară a fost înșelată de soțul ei cu o tânără în vârstă de doar 20 de ani. Cântăreața a încercat luni întregi să își salveze mariajul, însă acest lucru nu a fost posibil.

Acum, Claudia Ghițulescu petrece mai mult timp cu părinții săi, care îi oferă alinarea și liniștea de care are nevoie. Desigur, artista nu a uitat nici de fanii ei, cărora le-a transmis un mesaj emoționant. 

"Astăzi nu este doar despre mine, ci şi despre povestea căsătoriei mele care s-a terminat. Sunt multe de spus, dar cu cât spun mai multe, cu atât tristeţea mă cuprinde şi mai tare. Şi de astăzi nu mai vreau să fiu tristă. Merit asta pentru că am fost implicată şi dedicată. Viitorul îmi aparţine atât mie, cât şi lui (Marian – n.r.). Fiecare pe drumul lui, cu alegerile sale. Despre el nu sunt multe de spus, ci doar că a plecat repede şi pe uşa din dos, lăsând în urmă un sentiment amar al relaţiei noastre. Am fost doi oameni care au avut o idee împreună şi am permis, încetul cu încetul, să fie înlocuite cu două idei separate, mai puţin pline de speranţă, mai puţin ambiţioase. Unul dintre noi l-a iubit mai mult pe celălalt, l-a urmărit mai îndeaproape, iar unul dintre noi l-a ascultat, şi celălalt nu. În final, unul dintre noi a ţinut mai mult la ambiţia unei singure idei şi de acolo până la despărţie a fost doar un pas. Păşesc pe drumul meu, pe un nou drum unde speranţa şi viitorul sunt singurele opţiuni viabile. Viaţa este o binecuvântare. Le mulţumesc prietenilor apropiaţi care sunt alături de mine!", a spus Claudia Ghiţulescu pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro