Claudia Păstrășcanu a câștigat prima bătălie în procesul de divorț. Ce au decis magistrații

+3 click pentru
galerie

Claudia Păstrășcanu a câștigat prima bătălie în procesul de divorț. Ce au decis magistrații © Instagram

Claudia Pătrășcanu a câștigat prima luptă în procesul de divorț cu Gabi Bădălău. Magistrații judecătoriei Bolintin Vale au luat o decizie provizorie asupra copiiilor pe care îi au împreună vedeta și Gabi Bădălău.

Se pare că micuții vor locui împreună cu mama lor la Constanța și vor petrece două weekend-uri împreună cu tatăl lor, însă Claudia Pătrășcanu nu a fost foarte încântată de această decizie, a făcut apel, iar următoarea înfățișare va avea loc pe data de 11 decembrie, așa că cei doi vor petrece cu siguranță sărbătorile prin tribunale.

"Viața e imprevizibilă, oamenii sunt imprevizibili. Am uitat efectiv, s-a pus ca un văl pe fața mea și aș descrie despre ultimii trei ani doi copii absolut superbi, minunați și înțelepți. Mulțumesc pentru acești copii minunați, urăsc minciune, prefer și accept să spui lucrurilor pe nume și să fii sincer. De multe ori, faptul că sunt dreaptă, deranjează, dar așa sunt eu.", a declarat Claudia Păstrășcanu, la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.  

Și-a anunțat separarea printr-un mesaj

În luna august a acestui an, Claudia Pătrășcanu și-a luat inima în dinți și a decis să spună public că mariajul ei cu Gabi Bădălău a ajuns la final. Vedeta a postat atunci un mesaj extrem de dur, prin care își acuza soțul de trădare și infidelități. Atunci, a fost și un scandal pe fondul plecării Claudiei Pătrășcanu din domiciliul conjugal, la care a luat parte și Poliția.

"După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. (...) Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează!", scria atunci Claudia Pătrășcanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro