Claudia Pătrășcanu, bombă sexy după despărțirea de Gabi Bădălău! S-a afișat cu un decolteu de infarct. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Claudia Păstrașcanu, bombă sexy după despărțirea de Gabi Bădălău! S-a afișat cu un decolteu de infarct. VIDEO © captura video

Claudia Pătrășcanu a înflorit după separarea de fostul soț, iar acum viața îi oferă multe oportunități pe care nu le credea posibile. Artista a traversat o perioadă dificilă, iar decizia de a se depărți de tatăl copiilor săi nu a fost deloc ușoară.

Artista a reușit să slăbească considerabil după ce a anunțat că divorțează, iar de atunci a trecut prin numeroase schimbări. A scăpat de câteva kilograme și-a schimbat tunsoarea, iar acum și-a redescoperit sex-appealul de altădată. Claudia Păstrășcanu a fost protagonista unei ședințe foto în care s-a afișat în cele mai incendiare ipostaze. Vedeta a purtat o salopetă neagră, ce se mula perfect pe trupul tonfiat, dar care avea și un decolteu generos, ce cu siguranță a fost pe placul fanilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu) on

Claudia Pătrășcanu și-a anunțat public despărțirea

În urmă cu câteva luni, Claudia Pătrășcanu a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că divorțează de Gabi Bădălău, alături de care a fost căsătorită timp de cinci ani. Vedeta a răbufnit și a postat un mesaj acid pe Facebook, în care își acuza soțul de infidelități și de faptul că a lipsit din viața celor doi copii.

"După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. (...) Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează!", scria atunci Claudia Pătrășcanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro