Claudia Pătrășcanu face avere din pensia alimentară? Artista, acidă față de soțul ei: „Ce așteptări să am dintr-un salariu minim pe economie?”

+3 click pentru
galerie

Claudia Pătrășcanu face avere din pensia alimentară? Artista, acidă față de soțul ei: „Ce așteptări să am dintr-un salariu minim pe economie?” © Instagram

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au parte de o despărțire cu scântei. În plin divorț, continuă să își arunce săgeți otrăvite unul către celălalt, chiar dacă la prima vedere părea că ar fi putut să existe o șansă de împăcare între cei doi.

Acum, Claudia Pătrășcanu a ieșit din nou la rampă și a ținut să lămurească zvonurile apărute în presă legată de pensia alimentară pe care Bădălău ar urma să le-o ofere copiilor celor doi.

„S-a scris în presă că aștept avere și pensie alimentară ca să-mi reconsolidez cariera... păi dacă ar fi fost așa... așteptăm nu?!”, își începe Claudia Pătrășcanu mesajul.

În continuare, cântăreața alege să facă aluzii acide la starea financiară a soțului, care are un salariu minim pe economie, în care nu-și pune prea multe speranțe.

Artista mai scrie: „Din fericire, nu am așteptări nici de la soțul meu, nici de la instanță! Ce așteptări aș putea să am dintr-un salariu minim pe economie al soțului meu?”

Adaugă faptul că, drept urmare, preferă să își construiască singură viitorul, așa că s-a apucat deja să își demareze propriile proiecte și propriile metode de a-și asigura un trai cât mai bun ei și copiilor.

Vedeta precizează și faptul că a ales să se mute în București pentru ca micuții ei să nu fie nevoiți să facă naveta pentru a-și vedea tatăl.

„Până în prezent, consider că doar de liniște și pace au nevoie sufletele mele minunate, atât ! Restul am eu grijă s-o ducem bine...până la pensia mea, nu până la a lor (din partea tatălui)”, concluzionează Claudia Pătrășcanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro