Claudia Pătrășcanu, primele declarații după împăcarea cu Gabi Bădălau: ”Fericirea copiilor mei este mai presus decat orice”

+3 click pentru
galerie

Claudia Pătrășcanu, primele declarații după împăcarea cu Gabi Bădălau: ”Fericirea copiilor mei este mai presus decat orice” © arhiva

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau au decis să pună punct căsniciei lor, dar aceștia au fost din nou văzuți împreună. Ce spune cântăreața despre împăcarea cu încă soțul ei.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau sunt în plin divorț și au decis să o ia pe drumuri separte, după ce căsnicia lor nu a mai mers. Cei doi nu s-au mai înteles, deși din afară păreau un cuplu foarte fericit. Împreună au doi copii pentru care, în continuare, fac sacrifii ca aceștia să nu simtă lipsa. 

Cei doi soți au ieșit la zăpadă cu cei mici, tocmai la Poiana Brașov, acolo unde au petrecut momente frumoase împreună. Deși mulți au crezut că Gabi Bădălau și Claudia Pătrașcanu s-au împăcat, acest lucru este infirmat de cântăreață chiar pe contul său de socialize. Vedeta este de părere că ar face orice pentru copii săi, deci întâlnirea cu  soțul s-a produs pentru ca cei mici să nu simtă separarea. 

”Buna dimineața! Am primit atât de multe mesaje, am tot citit prin presă tot felul de păreri nefondate ... ca urmare am decis să vă raspund aici . Dragilor Claudia Patrașcanu este în primul rand, mamă, iar fericirea copiilor mei este mai presus decat orice ... ei sunt singurii pentru care sunt dispusă să mai închid ochii din când în când în fața aspectelor negative din viața noastra. Așă cum am declarat până acum, sunt într-un divorț ,nu s-a schimbat nimic, NU ne am împăcat, doar am dorit să creăm un echilibru, în ceea ce privește liniștea lor sufleteasca. Mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și pentru cele de susținere!”, a spus vedeta pe pagina sa. 

În luna august a anului trecut, Claudia Pătrășcanu și-a luat inima în dinți și a decis să spună public că mariajul ei cu Gabi Bădălău a ajuns la final. Vedeta a postat atunci un mesaj extrem de dur, prin care își acuza soțul de trădare și infidelități. 

"După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. (...) Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează!", scria atunci Claudia Pătrășcanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro