Claudia Pătrăşcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că o ameninţă! "Cum ştie el deja ce va decide instanţa?"

+4 click pentru
galerie

Claudia Pătrăşcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că o ameninţă! "Cum ştie el deja ce va decide instanţa?" © arhivă

Războiul dintre Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu pare departe de final! Sătulă să fie întrebată de ce vrea ca divorţul să aibă loc prin instanţă, vedeta a continuat seria dezvăluirilor şocante! Iar de această dată, conflictul ia o turnură neaşteptată: vorbim şi despre ameninţări...

Claudia Pătrăşcanu a mărturisit, într-o postare pe reţelele de socializare, că ea nu şi-a dorit niciodată un război în care copiii ei şi ai lui Gabi Bădălău să fie implicaţi. Cel care a avut această cerere, spune vedeta, a fost Gabi Bădălău. 

"Primesc foarte multe mesaje în care sunt întrebată “cum de nu am ajuns la o înțelegere amiabilă cu tatăl copiilor mei ?! Și de ce vreau instanța?! Oameni buni ... eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicați copiii noștri!!! Tatăl lor este cel care a decis că-și dorește că divorțul nostru să aibe loc prin instanța!", a dezvăluit şatena.

Mai mult, pare-se că "în joc" sunt şi ameninţări, acuza Claudia Pătrăşcanu. Vedeta a mai precizat că, ori de câte ori Gabi Bădălău merge în cluburi sau în vacanţe cu diverse domnişoare, îi trimite mesaje de ameninţare şi intimidare.

De fiecare dată, în câteva rânduri, Gabi Bădălău i-ar spune că instanţa va decide în favoarea lui.

De fiecare dată când ajunge de prin cluburi sau de prin vacanțele pe care și le petrece cu diverse “doamne”, îmi trimite mesaje de amenințare și intimidare... că instanța va decide în favoarea lui ... mă întreb și eu , cum probabil că va întrebați și mulți dintre voi care citiți aceste rânduri acum ...Cum știe el deja ce va decide instanța?", a scris Claudia Pătrăşcanu pe reţelele de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro