Clipe dramatice pentru Nelson Mondialu'. A ajuns în lacrimi la medic. "Nu apuc să fac Crăciunul"

+4 click pentru
galerie

Clipe dramatice pentru Nelson Mondialu'. A ajuns în lacrimi la medic. "Nu apuc să fac Crăciunul" © Youtube

Nelson Mondialu' este unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din ţară. Chiar dacă poate părea ciudat, celebrul interlop s-a reorientat în ultimul timp şi a devenit vedetă pe Youtube.

Nelson Mondialu' a ajuns la medic

Pe canalul său de Youtube, Nelson Mondialu' îi ţine la curent pe fani cu tot ceea ce face. Dar absolut tot. Şi vă daţi seama că nu avea cum să nu împărtăşească cu ei faptul că a mers la medic. După cum bine ştiţi, Nelson Mondialu' are probleme cu dantura, de altfel cei doi dinţi ai săi din faţă au devenit celebri. Acum, însă, durerea a fost peste măsură, astfel că Nelson Mondialu' a decis că este cazul să meargă la doctor.

Interlopul a recunoscut de multe ori că îi este foarte frică de medicul stomatolog, însă de această dată nu a mai avut scăpare. Nelson Mondialu' s-a filmat în timp ce se afla în taxi şi se îndrepta spre cabinet. Cu frica în sân, Nelson Mondialu' le-a povestit fanilor, printre lacrimi, drama sa.

Zilele trecute, Nelson Mondialu' s-a filmat în timp ce pleca de acasă spre stomatolog. Pe drum când se afla în taxi, Nelson Mondialu' le-a povestit fanilor prin ce urmează să treacă. Fără nicio ruşine, Nelson Mondialu' a început să plângă ca un copil, mărturisind cu toată sinceritatea că îi este foarte, dar foarte frică.

"Să ştiţi că este ultima dată când mă vedeţi cu dinţi. Mor de frică. Nu mai pot de frică. Este nevoie să scoată cinci dinţi dintr-o dată. Prin ce chinuri o să trec. Să ştiţi că dacă mor de frică v-am iubit pe toţi. Am crezut că trăiesc până împlinesc 99, dar uitaţi că frica mă dărâmă. Nu apuc să fac Crăciunul cu doi dinţi în gură", a spus interlopul pe Youtube.

În cele din urmă, totul a decurs bine, iar seara, când s-a întors de la stomatolog, Nelson Mondialu' s-a filmat din nou, vrând să-şi anunţe prietenii de pe Youtube că a scăpat teafăr.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro