Clipe grele pentru Nicolai Tand. Celebrul chef a ajuns de urgență cu fetița sa la spital

+3 click pentru
galerie

Clipe grele pentru Nicolai Tand. Celebrul chef a ajuns de urgență cu fetița sa la spital © Instagram

Clipe grele, sâmbătă seara, pentru Nicolai Tand. Îndrăgitul chef a ajuns de urgență cu fetița lui la spital. Cea care a dat vestea a fost chiar mama micuței.

Nicolai și Monica Tand formează unul dintre cele mai admirate și mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de mulți ani și sunt fericiții părinți a doi copii superbi: Iancu și Ilona.

Cei doi sunt destul de apropiați de fanii lor și împărtășesc cu aceștia tot ceea ce se întâmplă cu ei. Așa s-a întâmplat și în această seară, când Monica Tand și-a anunțat prietenii virtuli că nu are parte de cele mai frumoase momente din cauza unor probleme de sănătate pe care le are fiica sa.

Monica și Nicolai Tand au mers imediat la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii Marie Curie. Nu știm, momentan, ce probleme are cea mică, însă cert este că părinții ei sunt destul de îngrijorați. Monica Tand a postat o fotografie cu Ilona în timp ce este ținută în brațe de tatăl ei, iar la descriere a adăugat ''Copilul meu'', alături de un emoticon prin care își exprima îngrijorarea.

Prietenii virtuali au reacționat și ei imediat și au ținut să transmită tot felul de mesaje de încurajări pentru ca micuța să se pună pe picioare cât mai repede. Ba chiar unii dintre fani i-au făcut și complimente Ilonei, spunându-i cât este de frumoasă, pentru a readuce zâmbetul pe buze atât ei, cât și părinților.

''Ce s-a întâmplat? Sper să se facă bine cât mai repede, Sănătate multă și bună! 💞💞💞, Ilona, ești așa de frumoasă ❤️, Multă sănătate!🤗😍'', sunt câteva dintre comentariile fanilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro