Clipe şocante cu ispita Dana, mâine seară, la "Insula Iubirii"! "Te-a sărutat?"

Ispita Dana şi Cati, Bonfire © a1.ro

Ispita Dana şi Cati, iubita lui Răzvan, sunt aduse faţă în faţă, la Bonfire. Cati se va confrunta cu două mari încercări. Imagini intime cu răzvan şi Dana şi declaraţii uimitoare ale ispitei vizavi de bărbatul cu care a venit în Thailanda. 

Dana este ispita alături de care Răzvan şi-a petrecut cel mai mult timp la "Insula Iubirii". În episodul de mâine, cei doi vor fi surprinşi în ipostaze intime, iar Cati va avea o reacţie neaşteptată. Mai mult, cele două femei vor avea ocazia să vorbească despre ce s-a întâmplat de-a lungul perioadei de ispitire, potrivit a1.ro. 

A afirmat că a venit cu încredere în partener, deşi Răzvan o înşela înainte de competiţie. Neîncrezătoare, Cati i-a adresat o întrebare ispitei care va da curs încercărilor. "Te-a sărutat?!", i-a adresat Cati, ispitei Dana. Se pare că nu era pregătită pentru răspunsul pe care îl va primi. 

Ce s-a întâmplat între Răzvan și Dana și cum va reacționa Cati la aflarea veștilor, telespectatorii pot afla mâine seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Insula Iubirii”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro