Fanii "Insula Iubirii" au luat atitudine! Ce au cerut este uimitor

+3 click pentru
galerie

Mirela şi ispita Mircea © a1.ro

Suprizele se ţin lanţ la "Insula Iubirii", fie că vorba de faptele concurenţilor şi ale ispitelor, fie că e vorba de fanii emisiunii. Sezonul patru al reality show-ului a adus pentru fani prilejul perfect de a pune piciorul în prag. Mai în glumă sau mai în serios, telespectatorii au făcut o petiţie. 

Totul a pornit de la simpatia acestora pentru Mirela şi pentru ispita Mircea. Frumoasa brunetă a hotărât să-şi petreacă tot mai mult timpul în compania ispitei, iar fanii sunt în extaz. „A fost ca un pansament pentru mine”, a declarat Mirela, după ce s-a dat cu o praştie înaltă şi a trăit experienţa bungee jumping, alături de ispită. 

Fanii Mirelei şi ai ispitei Mircea au decis să ia atitudine şi au iniţiat o petiţie online prin care cer ca aceştia să formeze un cuplu. Această simpatie pentru Mirela şi Mircea a dat startul unei serii de petiţii online, făcute de admiratori. O altă petiţie sugerează că Hannelore ar trebui să se căsătorească cu Andy, potrivit a1.ro.

Dacă Mirela şi Mircea vor forma într-adevăr un cuplu, rămâne de văzut în ediţia următoare a emisiunii "Insula Iubirii", difuzată duminică şi luni, la Antena1, de la ora 20:00. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro